Doktor Martin - Série 5 (2011) (série)
Ben BoltKamera:
Simon ArcherHudba:
Colin TownsHrají:
Martin Clunes, Caroline Catz, Eileen Atkins, Joe Absolom, John Marquez, Selina Cadell, Ian McNeice, Jessica Ransom, Simon Paisley Day, Chris Ashby, Neville Phillips, Vincent Franklin (více)Obsahy(1)
Na Joanin pohřeb se dostaví i její sestra Ruth, která s překvapením zjišťuje, že celá farma teď patří jí. Rozhodne se proto, že nějaký čas zůstane, a dá tak svému synovci možnost, aby uvedl na pravou míru její chmurnou lékařskou diagnózu. Martin požádá Louisu, aby se s dítětem k němu nastěhovala, a dokonce uvažuje, že by oba vzal do Londýna. (Česká televize)
(více)Recenze (3)
Já ten seriál prostě jím. Tak jaképak copak toto... ()
V předchozím dílu mě vyloženě štvali všichni ti přicmrndávači ze sousedství, tentokrát jsem se cítil být úplně v pohodě a epizodu jsem si docela užil, přestože mi ji dvakrát krátce přerušila bouřka. Doktor byl už zase ve formě, a i přes v podstatě smutný začátek jsem se slušně bavil. ()
Mám trošičku obavy, že jsem u prvního dílu byla naivně optimistická. Tetu vyměnili za tetu, dabérce to asi udělat nemohli. A vše se vrátilo do starých a pro mě už docela nudných kolejí. A Martina začínám mít fakt nerada. ()
Photo © Portman Film