Reklama

Reklama

Joon (Mary Stuart Mastersonová), bystrá a půvabná dívka, je poněkud nevyrovnaná. Žije se svým starším bratrem Bennym (Aidan Quinn), který se o ni po smrti jejich rodičů svědomitě stará. Ale jedné noci při pokeru s neobvyklými sázkami Joon prohrává... a výhru získává Sam (Johnny Depp), podivín s pověstí ztracené existence, který si velice záhy získá svým osobním kouzlem a veselým chováním sympatie Joon. Kdyby se jim tak ještě podařilo najít vhodnou partnerku pro ustaraného Bennyho... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (205)

applause 

všechny recenze uživatele

Mně se to moc líbilo. Což mě překvapilo, nečekala jsem, že to bude tak dobré. Po filmu mám skvělý pocit. Nečekaně vyzdvihnu Johnnyho Deppa, který je mým oblíbeným hercem a tady předvedl opravdu bravurní výkon. Skvěle jsem se bavila. Mary Stuart Masterson hrála Joon, tak, že jsem ji to věřila. Aidan Quinn byl také dobrý. Moc se mi líbila i hudba, obvzláště píseň 500 miles. Doporučuji. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Umírněná romantika / dramedie, v níž se pragmaticky zodpovědný Benny stará o svou duševně nemocnou (tzn. po hollywoodsku roztomile výstřední) sestru Joon. A pro oba je tak komplikované najít k sobě partnera. Odzbrojujícně čistý vztah dvou bláznů (Joon + její "opatrovník" Sam v podání mladého Johnnyho Deppa) bohužel - stejně jako dojem z filmu - pošpiňuje vyhrocený sourozenecko-ochranitelský střet v konečné třetině, ke kterému jak náhle došlo, tak překotně rychle a kajícně byl rozetnut. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Ako som toto mohla ešte nevidieť. Krásne roztomilý film, po ktorom mi zostala dobrá nálada. Každému hercovi akoby bola rola šitá na mieru. Aidana musím pochváliť, bol tu fakt perfektný, Mary uveriteľná a Johnny tu podal skvelý, preskvelý výkon ... bodkovaná kravata striedala saténovú mašľu, žehličkové tousty striedali tenisovú zemiakovú kašu a úplne famózne dal čašníčku - herečku v horore - Julianne ... skvelé. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Malý nenápadný a o to príjemnejší film, v ktorom absolútne exceluje mladý Johnny Depp. Keď je na scéne strháva všetku pozornosť na seba, pričom svojej postave dodáva smutno-veselý "chaplinovský" nádych. Jeho neverbálne kreácie sú jednoducho úchvatné. Komédia s akurátnou dávkou romantickej sentimentality a povezme drámy, ktorá človeka príjemne naladí a zrelaxuje:) ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Je to takový milý filmeček. O čem byl si asi dlouho pamatovat nebudu. Čím je, ale nezapomenutelným jsou herci. Zejména jeden a tím je Johnny Deep. Herec, který je více znám rolí podivínů od Tima Burtona si tenhle příběh ukradl skoro pro sebe. Aidan Quinn a M.S. Masterson hrají dobře, ale ty nádherné scény obstaral Johnny. Scéna v parku, která začíná s kloboukem, nebo kuchařský um si budu pamatovat dlouho. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (14)

  • Johnny Depp absolvoval všechny kaskadérské kousky sám. (ČSFD)
  • Jeden ze Samových (Johnny Depp) kuchařských kousků měla být také scéna, jak vaří kraba v myčce na nádobí. Nakonec byla ovšem z filmu vystřižena. (ČSFD)
  • Benny (Aidan Quinn) měl být původně psychiatr z New Yorku. (D3VIL)

Reklama

Reklama