Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (232)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly a naprosto mně to stačilo. Celé je to kýčovité (znělky mezi každým střihem jsou jako z telenovely), křečovité a naprosto stupidní a prvoplánovité (když už se blíží nějaký ten problém, zazvoní telefon nebo někdo přiběhne, že už je vše v pořádku - to je ale náhoda že!?). Jestli nemáme na lepší seriály, tak ať je raději nikdo netočí. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy mi to přijde jako naprostá blbost ale bavilo mě to a doteď, když některý z dílů opakují se bavím. Zajímavý nápad natočit seriál z prostřední jedné z mnoha redakcí - jak rychle život plyne v takovém zdánlivě nezajímavém místě...Typicky novácké prostředí z tehdejší doby,soudržnost pracovníků a jejich propletené osudy. Není to žádný Sex ve městě nebo třeba Přátelé..ale dá se to přežít. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Nevím proč někdo zatracuje seriál po jedné epizodě. V dnešní době (kdy seriál byl premiérový) nám naše televize toho zrovna dobrého nenabízely. Ale objevil se seriál "Redakce", která se vymyká všem dosavadním. Pěkný a nenáročný seriál, který je velmi pěkně obsazen. Určitě se na to dá v pohodě dívat, tak nesuďte po jednom díle a dejte mu šanci. Je milej a přítulnej :-) ()

Curfew 

všechny recenze uživatele

Platí to, co říká většina recenzentů: poměrně vtipná záležitost, pro mě osobně je v tomto směru nejpříjemnějším překvapením postava redakčního fotografa, která má sice svůj part napsaný dost figurkovitě, ale zmíněný herec, jehož jméno bohužel neznám, uhraje i situace, které ve scénáři trochu zavání fraškou. Celkově jednoznančně nejpříjemnější překvapení letošní podzimní seriálové záplavy!!! ()

KimmyJ odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší herecké výkony, co jsem kdy viděl. Viděl jsem jeden díl a myslím si, že na druhý se už podívat neodvážím. Novinářka, místo aby šla na pomoc své matce, kterou přepadl zloděj, zarputile zápasí se svým fotoaparátem a snaží se zachytit padouchovu podobu. Ani jednomu z herců roli prostě uvěřit nelze. Seriál bych ale stejně vřele doporučil lidem, kteří se chtějí pobavit u televize hroznými hereckými výkony a ne seriálem. Myslím si, že Jiří Vejdělek má na víc než si kazit kariéru takovými paskvily. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama