Reklama

Reklama

VOD (1)

Film nás přivádí do pulsujícího zákulisí skvělou hudbou nabitého music shopu Empire Records. Prožijeme jeden nezapomenutelný a událostmi přímo nabitý den ve společnosti mladých dříčů i ulejváků, ale hlavně snílků a lidí, kteří si užívají spoustu legrace v rytmu hitů Cranberries, Cracker, Bet ter Than Ezra a mnoha dalších rockových skupin. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

honeja 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sonda do atmosféry 90. let. Pěkné písničky a mladé René Zellweger a Liv Tyler. Tím ale plusy končí. Film postrádá pořádnou dějovou linii, vtipný moc není a po skončení jsem měl pocit promarněného času. V době svého vzniku se možná jednalo o zábavný film, pro dnešního diváka je však snímek spíše použitelný jako dobová studie. ()

Kenji 

všechny recenze uživatele

Lucas kde sú moje peniaze - v Atlantic city V Atlantic city a čo tam robia? - cirkulujú A myslíš, že sa ešte niekedy vrátia z Atlantic city? - to pochybujem Joe Pôvodne som dal 4 ale teraz som to dopozeral a mením na 5. Ako puberťák som šúpal VHS dokola aj 2x denne. Vyrastal som s tým filmom a nestratil nič ani po rokoch. Perfektná hudba, geniálne hlášky, bohovskí herci. Dokonca si pamätám, že som chcel podľa toho filmu vždy vlastniť obchod s CDčkami - ale dnes v dobe mp3 by som už dávno skrachoval :D ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pump Up the Volume a Empire Records. Dva různé filmy stejného režiséra, které u nás svého času shodně běžely pod názvem Na plný pecky. Kromě režiséra a českého názvu mají společného mnohem víc a to příjemné postavy, charizmatické herce, soundtrack složený z nějlepších hitů 90. let a hlavně oba působí takovým tím upřímným dojmem, který při sledování dokáže zvednout náladu. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Z filmu čiší neskutečná pohoda a herci si museli natáčení hrozně užít...aspoň mám z nich takový pocit. Sranda bylo vidět některé budoucí hvězdy vidět na začátku jejich kariéry. Nesmím zapomenout na skvělou hudbu. Jsem rád, že jsem film zkoukl, ale na zadek jsem si z něj neseděl a proto průměrné hodnocení... ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Tenhle film dost těžce zavání průměrností. Herečky jsou dle mého názoru průměrně pěkné, neoblékají se nijak výjmečně a ani celý film není ničím výjměčný. Má své velmi světlé okamžiky, ale ty má občas i telenovela. Tento film dozajista nebudu vyhledávat znovu, věřím tomu, že je mnoho lepších filmů. (Celkem výborná pecka je začátek filmu v kasínu... :-D ) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Scenáristka filmu Carol Heikkinen dříve pracovala v Tower Records ve Phoenixu v Arizoně. (Marek#33)
  • Michelle Williams mala veľký záujem zahrať si jednu z hlavných postáv. Kvôli jej nízkemu veku však kastingom neprešla. (Original.M)
  • V době natáčení byl představitel Berka Coyote Shivers ženatý s Bebe Buell, matkou Liv Tayler, která ztvárnila Corey. (Marek#33)

Reklama

Reklama