Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Hošina Kjóko, Doi Tomohiko a Sakai Miwa byli vychováni v izolované škole Joko, kde prožili šťastné dětství a byli vzděláváni. Jednoho dne jim ovšem ředitelka této školy sdělila informaci, která jejich život už navždy předurčila. Bylo jim řečeno, že jsou výjimečnými dětmi, které byly pověřeny důležitou misí. V současné době všichni tři vedou obyčejný život pracujících dospělých a čekají, kdy tuto misi budou moci splnit. (Zíza)

(více)

Recenze (2)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavě podané a depresivní dílo, ve kterém je každá malá chvilka tou nejvzácnější věcí vůbec. Je opravdu těžké sledovat nevyhnutelný osud, kde je každá malá skulinka velkou nadějí. Příběhově je to parádně poskládané, kde přeskoky v čase jsou velmi dobře načasované. Školní období je tak nevinné, dále během dospívaní se ale mezi postavami začalo něco dít, a propracovanost charakteru je tedy parádní, což se asi nejvíce podařilo u postavy, kterou ztvárnila Asami Mizukawa. Ta roli hrála tak dobře, že jsem ji občas nemohl vystát, takže protějšek vyrovnávala Haruka Ajase, která vždy potěší, a o balanc se postarala. Haruma Miura to fajn doplňoval tak, že se jedná o fajn trojici. Má to fajn soundtrack, který ví depresivní momenty ještě vylepšit, ale znělka je taky fajn, a skladba z onoho CD je také fajn. Obyčejně vypadající a upovídané drama, které ale jen tak obyčejné není. Mé hodnocení: 9/10 ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Těžký, depresivní a ponurý příběh plný sobeckosti se závistí a přitom v sobě ukrývá přenádherné a krystalicky čisté chvilky. Zpočátku mě to moc nechytlo, ale postupem času se vše zlepšovalo, na čemž měla hlavní zásluhu propracovanost Miwina charakteru a herecký projev její představitelky. Závistivá a sobecká holčina neustálé se hlasitě hlásící o pozornost, přičemž je citově závislá na své kamarádce, které vše závidí, a proto jí tvoří život mnohem těžším než by ho mohla mít. Haruka Ajase mě zprvu také nenadchla, jelikož byla taková nemastná neslaná a moc se neprojevovala, jenomže každou nadcházející konverzací s Miwou si mě jejich vztah získával, čímž jsem následně spoustu dalších rozhovorů vnímal silněji. Silněji na mě také doléhaly jejich emoce, protože i přes nepříliš sympatickou Miwinu osobnost jsem se k ní skrze skvělý herecký výkon a složitost charakteru mohl hodně přiblížit. Věřím, že tento snímek spoustu lidí neosloví, protože je přes svou ponurou a depresivní atmosféru obzvláště těžký na sledování. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama