Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

PKD 

všechny recenze uživatele

Bezesporu 1 z nejujetějších B filmů vůbec. A bez krve. Takto by to asi dopadlo, pokud by TMMP vzal Lynch.;-) Nedivím se, že jsou HC fandové (ke kterým já nepatřím) z tohoto na infarkt, páč mě tohle udělati s Halloweenem, tak je asi po mě. To se prostě musí vidět a slyšet, včetně 2 ženských postav, které i přes to, že je jim často verbálně i fyzicky ubližováno (to platí o 1 z nich) stále se lísají ke svým partnerům. Pánové, takto se to má dělat. Slušňáci už dávno netáhnou. Vše je pak korunováno dementní hudbou v koncových creditech a tradičním Leatherfaceovým (který satanžel nebyl viděti ve filmu jako na plakátu) tanečkem, který mě tak rozesmál již v orig. neskutečných situací a hlášek je zde na 2 další komentáře, takže já si jen namátkou vyberu...Kecy o sexu a rakovině, Wilmerova smrt práškovacím letadlem, Darla (pro mě asi nejzajímavější postava vůbec ve svém šeříkovém kostýmku, později v ještě více sexy outfitu) umravňující Jenny v igelitovém pytli v kufru svého auta (,,když budeš hodná a nebudeš mi bouchat do auta, udělám ti dírku na dýchání´ ), Darla bouchající ležící Heather (která má ty lodičky snad přilepené, páč ani přes všechnu tu fyzickou akci, kterou její nohy v tomto filmů provádějí, jí nikdy nespadnou) na lesní cestě klackem (to bylo něco tak srandovně něžného, že jsem nemohl), chlápek s limuzínou (asi nejmysterióznější postava v dějinách filmu:) Walter Edward neustále citující nějaké moudra od známých osobností a jako třesnička na dortu Sally Hardestyová na pojízdném lůžku v nemocnici (já měl tušáka, že ji odněkud znám). Rozhodně 1 z kandidátů pro mnohé filmotéky jako quilty pleasure.;-) Musím prubnouti D.C. Pozn. původní komentář v době odpadu, byl smazán. Tento jest z 27.2.2022 ()

imf odpad!

všechny recenze uživatele

O můj bože... Matthew McConaughey svádí souboj o vlastní nohu s Renée Zellweger pomocí dálkových ovladačů na televizi, tomu přihlíží ženská verze Leatherface a rodinka, která je soudě podle vzhledu už pěkných pár let po smrti. Asi to mělo být děsivé, ale já jsem nemohl poručit tělu, aby se přestalo zmítat v křečích smíchu. A to k tomu ještě existuje director´s cut? To už je gag na druhou. ;) Doporučeno jen na skupinové orgie fanoušků nejhorších filmů všech dob. Scenárista by zasloužil rychlou kremaci... ()

Reklama

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Osamely zapadakov kdesi v Texasu, "rodinka" proti ktere jsou Adamsovi sporadana familie z predmesti a nekolik patricne naivnich teenageru... Nemam nejmensich pochyb ze celej stab hulil behem nataceni travu o 106 (nebo spis neco silnejsiho). Ne neni to horor a ne neni to ani parodie na horor. Co to je si skutecne nejsem jist a pochybuju ze to vedi tvurci. Trochu mi to pripomina Lynche a presto ze je to misty dost nuda, sem to ze zvedavosti dokoukal a misty se i smal. Nejprilehavejsi oznaceni by asi bylo 'umelecky' film (slovo 'umeni' berte v tomto pripade v tom nejsirsim moznem kontextu). ()

Ilhan odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina nejvyššího řádu. V průběhu jsem si myslel, že se to dá i bezproblémů přežít, to však platilo jen do začátku druhé poloviny filmu, která se stává jen hnustou stokou, která parazituje na sérii Texaských masakrů, s kterými to nemá opravdu příliš společného a to co společného má, tak je zkurveno (omlouvám se, ale výstižnější slovo prostě neexistuje) na úroveň subodpadu. Žádné komediáln prvky jsem nenašel, k smíchu byli spíše ty hororové. Spousta logických chyb a nesmyslů, že z toho jde člověku hlava kolem. Oproti tomuto je Texax Chainsaw Massacre z roku 1986 mistrovské dílo. K docela známým hercům můžu říci jen jedno: Nějak se začínat musí. ()

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně udělali z Leatherface transku. Kterýho vola mohlo něco takového napadnout. Všechny známé hororové série mají nějaký ten nepovedený díl, dokonce i velmi špatný, ale Kim Henkel dokázal udělat z této hororové klasiky něco totálně odporného a zároveň znevážil práci všech předchozích tvůrců. Za tenhle film bych Henkelovi přál, aby se dostal Leatherfaceovi na stůl. Věřím tomu, že Zellweger a McConaughey se nyní stydí, že se něčemu takovému propůjčili. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama