Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

habertek 

všechny recenze uživatele

Náhodou to nebylo zase tak hrozný jak to podle zdejšího hodnocení vypadá! Jo je to blbost! Jak už jsem psal u dvojky Texaský masakr a horor-komedie? E-e teda...to k sobě očividně nějak nejde ani při druhém pokusu. To museli byt v začátcích kariéry Renée a Matthew asi hodně zoufalí, když šli do tohodle filmu. Nejvíc mi tam asi vadilo ztvárnění Leatherface! Z ,,dsného" zabijáka tam udělali nějakého ukňouraného chudáka, poseroutku a co bylo nejhorší tak jakousi transku! Ale tak některé vtipné scény zabírali, sem tam se dostavovala chvílemi hororvá atmosféra, která však byla v mžiku něčím pokažena, ale rozhodně se na to dalo podívat! Aspoň jednou určitě! 39% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To si vybavuji, že jsem na tomhle byl v kině, jenže jsem tehdy o nějakém Texaském masakru motorovou pilou neměl ani páru. Ty dialogy jsou tak hloupé, studenti tak debilní, postavy tak naprosto mimo a český dabing tak k zblití, až je na to radost koukat a alespoň tu jednu hvězdu tomu prostě dát musím. Být ten film ještě o něco hloupější, debilnější a stupidnější, mohl by se stát trashovým kultem! Trefný komentář Caelos! ()

Reklama

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně udělali z Leatherface transku. Kterýho vola mohlo něco takového napadnout. Všechny známé hororové série mají nějaký ten nepovedený díl, dokonce i velmi špatný, ale Kim Henkel dokázal udělat z této hororové klasiky něco totálně odporného a zároveň znevážil práci všech předchozích tvůrců. Za tenhle film bych Henkelovi přál, aby se dostal Leatherfaceovi na stůl. Věřím tomu, že Zellweger a McConaughey se nyní stydí, že se něčemu takovému propůjčili. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty vole! Při sledování čtvrtého dílu této série jsem si připadal, jako bych navštívil „jinou dimenzi“. Našel jsem vážného kandidáta na nejhorší díl a myslím si, že tohle už nic nedokáže překonat. Mám rád nejrůznější bizarní kousky, ale tohle už bylo moc i na mně. Považuji to za absolutní zostuzení téměř kultovního Texaského masakru a to přitom na obou filmech dělal sám Kim Henkel, který měl v obou případech na starosti scénář – no a tentokrát k tomu usedl i do režisérského křesla. Tenhle chlapík musel být nejspíš celou dobu pořádně zfetovaný, jinak si nedokážu představit tu diametrálně odlišnou kvalitu nejen scénářů, ale i filmů jako celku. Přitom začátek nevypadal vůbec marně a já se těšil na další masakr. Jenže Leatherface vyfasoval už čtvrtou odlišnou rodinku – kurva kolik těch buranů tam v tom Texasu žije a všichni jsou z jednoho vrhu a tentokrát se sám transformoval do transsexuála. Navíc jak vidno tahle partička totálně vylízaných magorů ani nejedla lidské maso, ale jen s oblibou zabíjela nebohé lidi – i když ani v tomto případě si tentokrát zrovna moc skvostně nevedli. Doslova s otevřenou hubou jsem sledoval ten humus, který se mi Henkel snažil naservírovat a já nevěřil svým očím. Jeho jediným štěstím bylo, že se mu několikrát alespoň na malou chvíli podařilo navodit jakžtakž stravitelnou atmosféru, ale vždy šlo jen o záchvěvy, které měli doslova jepičí život. 30% ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Texaského masakru pod českým názvem Masakr v Texasu. Tento díl jsem viděl poprvé na DVD s titulkama z videopůjčovny, nejdřív jsem si myslel že je to skvělá trojka Kožená tvář a ono hovno! :D Netušil jsem tenkrát že má tenhle horor ještě další pokračování, tak jsem myslel že to bude trojka. No tak pak mě tenhle díl ještě navíc hodně zklamal, nejhorší díl Texaského masakru. Matthew McConaughey v roli Vilmera zahrál toho magora dobře, jinak je to strašná nuda. Robert Jacks v roli Leatherface stál za hovno, jak věčně ječí a ještě k tomu se maluje jako ženská bylo hrozný, nejhorší představitel Kožené tváře. Gore efekty tady vůbec nejsou, což je další mínus a je tady všechno špatně. Renée Zellweger v roli Jenny taky nebyla nic moc. Ani se nedivím že režisér Kim Henkel pak už nic jinýho dalšího nenatočil po takovym propadáku. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)
  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)

Reklama

Reklama