Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

TesterX odpad!

všechny recenze uživatele

O čem tahle magorská ujetina vlastně je? Šílená rodinka v lesích straší Zellwegerovou motorovou pilou a rozšlapáváním lebky její kamarádky. Což o to, námět by to byl dobrý na pořádnou gore akci, jenže zdejší zpracování je tak ubohé áááááááááááááááá uřvané, to se fakt nedá vydýchat. Ani nevím, jakou roli tu vlastně měl sehrát muž z limuzíny?! ()

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

No áno ako horor nič moc ale predsa jednu hviezdu za Matthew McConaugheya preto že on tam zahral parádneho šialenca vážne ako šialenec vo filme vyzerá parádne. Ale táto časť na piču ona len zneuctila prvú časť z roku 1974 ktorá bola bez pochyby najlepším Texaským masakrom všetkých čias. Ale nie všetky filmu môžu byť dokonalé a tento rozhodne nie. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Logika v tomto filme nehrala žiadnu veľkú rolu, mala tu len malí štek, nič významného. Spracovanie bolo prinajlepšom tupé, scenár neskonalo nedomyslený, Leatherfacova maska bola strašne trápna ako aj ten chudák, ktorý ho hral. A teraz sa dostávam k hercom, všetci boli amatérsky a aj mladučká R.Zellweger bola veľmi slabá a o M.McConaugheyovi sa da povedať to isté. Vraždy: jeden zlomený väz, prejdenie autom, celkom mimo zaber, napichnutie na hák, to už tu bolo veľakrát a tak o efektnosti vražd tu nemôže byť ani reči. Jediné čo za niečo stalo bola atmosféra lesa, ticho a len hmla aj keď trocha umelá a do toho vyrážali kadejaké zvuky, tak to z atmosférou malo dosť spoločné a len za to dávam 2*, ale zatial najslabší Texaský masaker aký som videl. ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejabsurdnějších filmových zážitků. Tenhle film by měl někdo pořádně rozebrat, protože je jasný, že takhle se filmy určitě nemají dělat. Matthew McConaughey je perfektní úchyl (scéna, kde řve "Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi!" je jedna z nejšílenějších a nevyhrocenějších, co sem kdy viděl. Tohle se fakt povedlo, škoda, že je to jediná věc, která stojí za zmínku.) Ovladač na nohu ale nemá konkurenci! To tu na tuty ještě nikdo nikdy nevymyslel. Noha na dálkáč! Kim Henkel je mimochodem pěknej břídil, co dělá záběry, "který nemaj´ hlavu, ani patu" (Muhammad Ali). Taky se nedivím, že tomu chlapíkovi, co hrál tu Leatherface transku, už nikdo potom nedal žádnou roli. Zkrátka: film k prdu, jen dobrej jako výstraha pro všechny, jak nedělat filmy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno