Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (145)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Jako vždy bych za české znění někoho velmi rád připravil na cestu eunucha, hlas Sisi mě neskutečně vadil. Většina vtipů byla nevtipná, dvě místa by se našly: probouzení princezny a už si nevzpomínám. V každém záběru to má nějakou scénku u které si člověk říká, tak tady bych se asi měl smát, ale skutek utek. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

"Otvor ženského těla na P na čtyři písmena. - Vodorovně, nebo svisle? - Vodorovně. - Tak to bude pusa." No to si snad děláte koz...í příběh, ne? Sissi a Yetti jsou animákem podobně nevkusným, i když i tenhle německý paskvil je o maličko lepší než šílené Pověsti staré Prahy. Zapomeňte na to, že byste k tomu mohli posadit děti. ()

Reklama

Ripley 

všechny recenze uživatele

Je to pár dní co jsem viděl Vesmírné opičáka a byl sem znuděn.Teď přišlo vzkříšení v podobě tohoto německého animáku.Skvělá animace postav,neinfantilnost,dobré hlášky a parodování známých filmových hitů...tohle vše je v tomto ne příliš zmámém a nedoceněném dílku.Pravda,malým dětem bych to nepouštěl,ať už proto,že je film totálně nevýchovný,ale také proto,že většinu vtipů a hlášek by nepochopili.Jen škoda,že si film neudržel kvalitu první třetiny filmu.Poté bych s klidem dal za 100%.Pokud bych si měl vybrat jestli raději Shreka 4(Yetti mi připomínal chlupatého šedého Shreka) nebo Sissi a Yetti 2,volím druhou variantu.Přidám ještě plus za výborný dabing. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Sice o třídu lepší než Kozí příběh, ale jinak podobná anisračka. Animace je sice na úrovni (určitě lepší než bych čekal od made in Germany 2007). Ale příběhově a dilogově je to hrůza. Pár dobrých vtipů nezachrání těch zbylých unylých a zuřivě nevtipných 95%. Počítačová animace se dá využít daleko smysluplněji. 30% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Německá dobytkářská odpověď na Shreka. Vůbec se nedivim, že rodiče z toho utíkali s malejma dětma, jak Dolph Lundgren od dobrejch scénářů, jelikož těch prasáckejch a sexistickejch narážek je tam víc než dost, možná až moc a jedinej, kdo se tak u toho může dobře bavit je někdo jako já, ale i tak je tu spousta vtipů, který jsou spíš trapný a celkově to vyznívá dost slabě, když se zrovna nezadaří něco zábavnýho. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama