Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. What Is Love (7' Mix) - Haddaway ,2. Bamboogie (Radio Edit) - Bamboo ,3. Make That Money (Roxbury Remix) - Robi Rob's Club World ,4. Disco Inferno - Cyndi Lauper ,5. Da Ya Think I'm Sexy - N-Trance ,6. Pop Muzik - 3rd Party ,7. Insomina (Monster Mix) - Faithless ,8. Be My Lover (Club Mix) - La Bouche ,9. This Is Your Night - Amber ,10. Beautiful Life - Ace Of Base ,11. Where Do You Go (Ocean Drive Mix) - No Mercy ,12. A Little Bit Of Ecstasy - Jacelyn Enriquez ,13. What Is Love (Refreshmento Extro Radio Mix) - Haddaway ,14. Careless Whisper - Tamia ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Dobrá, jednoduchá, zábavná a oddechová teen komedie s výbornou hudbou a sympatickou a komickou dvojicí. Mnoho střeštěných scén, které díky Willu Ferrelovy, Chrisu Kattanovy a fitnes boy Lochlyn Munroovy přidává na více komediálnosti. Jestli máte rádi film typu Blbý a Blbější, tak by se Vám Noc v Roxbury mohla velice líbit. Jen škoda, že o 2 roky později vznikla nechutná kopie s názvem "Klub sráčů", která je u nás více známá než tento ve všech směrech povedenější filmek. Jinak stručně řečeno: bavil jsem se královsky a mé hodnocení silné 4 hvězdičky... ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - úlet! Will Ferrel a Chris Kattan jsou snad šílení, jejich herecké výkony jim nelze nevěřit. . Bavil jsem se od začátku do konce, 80' diskoléta už asi nikdo lépe nezachytí. Vyzdvihnout musím hlavně scény, ve které Doug přeruší svatbu skladbou "Where is the love", nebo "tanec" v autě. Učebnicová kultovní komedie! ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení některých uživatelů, stejně jakožto nechápu hodnocení v globálu. Night at the Roxbury je zkrátka naprosto PERFEKTNÍ podívána, s EXTRÉMNĚ nabušeným soundtrackem, a dvěma TOTÁLNIMI machry v hlavních rolích. Plný počet! ***WHAT IS LOVE?! BABY DON'T HURT ME, DON'T HURT ME, NO MORE!*** ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak co? Neuvěřitelná sprška hlášek, u kterých jsem až brečel smíchy. Vynikající soundtrack se songem What is Love od Haddawaye s nezapomenutelným škubáním hlav. Když takhle začnu škubat hlavou, tak známí hned poznají z kterého filmu to je. Nikdo jiný by to nezahrál tak dobře jako Chris Kattan a Will Ferrell. Jedna z nejlepších komedií, kterou jsem měl tu čest vidět. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)
  • Film byl natočen podle série skečů „The Roxbury Lives“ z pořadu Saturday Night Live (od r. 1975), kde Chris Kattan a Will Ferrell navlečeni do smokingů šli svádět ženy, slušně řečeno neúspěšně. Jejich trademarkem bylo houpání hlavou při písničce „What Is Love“ z roku 1993 zpěváka trinidadského zpěváka Haddawaye působícího v Německu. Ze skeče s Jimem Carreym a dvěma hlavními postavami v autě při houpání hlavou během této písničky se též stalo v roce 2005 známým meme, které bylo mnohdy parodováno na internetu. (Zodd)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama