Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

za teplých letních večerů jsme seděli ve starý "šádině" a řítili se nocí. What is love hrálo na plný kule a my kroutili hlavama, jak jen to šlo (pár z nás při tom zkoušelo rozbít okýnko, ale pokusy končily vždy hospitalizací). Nebylo to cool a nebylo to pro nikoho vtipný, ale my jsme z toho měli prdel. Kultovka ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ferrell je tu titulován jako: žalostný idiot, blázen, debil, strašlivý úchyl, dement.. Lidi, to snad nemyslíte vážně, takhle jej šetřit.. Jistě, vždy záleží na úhlu pohledu a u podobných druhů komedií se občas může stát, že vtip tak dlouho stoupá do kopce trapnosti, až náhle překoná vrchol a sviští do údolí kultovní geniality, ale Noc v Roxbury není v mých očích tím případem. Přitom si diskofilní šampónství tolik zasloužilo dostat do těla, ale dát víc, než dvě hvězdy, měl bych pocit, že mi na hlavu kdysi spadl stroboskop.. Richard Grieco je americký Sagvan! ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal tři hvězdy. Jenže jsem se na film podíval ještě jednou a usoudil jsem, že se nejedná o tuctovou komedii, na kterou se podíváte, spotřebujete ji, párkrát se zasmějete a řeknete "dobrý". Zde jsou fakt slušné gagy, hudba devadesátých a dva ujetí bráchové, kteří si neustále myslí, že jsou cool. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně pecka. Sice budete mít mozek po celou dobu v klidovém stavu, ale na druhou stranu se vážně dobře pobavíte. Sice jsem se u toho smíchy nepopadal za břicho, ale vnitřní uspokojení bylo veliké. Nezapomenutelné jsou taneční kreace a s nimi spojené strategie jak navázat kontakt s ženami. Musím pochválit i hudební stránku filmu, nostalgie po megahitech mého dětství je veliká. :-) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Byla to teda řádná demence, ale místy vážně hodně vtipná. Jenom se mi zdálo, že režisér mohl trošku ubrat z děje (který stejně byl jakože nebyl) a zatlačit víc na fóry. V tu chvíli by totiž Noc v Roxbury stoupla mnohem výš a stala se tak parádní komedií. Takhle je to jenom lehce nadprůměrná blbost s pár povedenými scénami. 70% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama