Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

ladyDOOM 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle humor mi teda vážně nesedí! Zvláští ale, že baštim Klub sráčů, když hlavní hrdinové byli ještě vetší debilové, než tady. Hold asi čím více, tím lépe (alespoň co se debility týče). Nějakým záhadným způsobem však došlo k trojnásobnému přehrání filmu za sebou, takže za každé přehrání jedna * , ať nežeru... ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

"What is love , oh baby , don't hurt me , don't hurt me no more ,oh baby don't hurt me , don't hurt me no more." Dokonalý příklad kraviny, která nesedne každému, ovšem kdo si bude s tímto snímkem rozumět si užije spoustu srandy." And who do you think that guy was? Emilio Estevez! And i was like - Emilo! Emilio! " Spousta zapamatování hodných hlášek a situací doplněných o jeden skvěle vybraný a použitý song. " Oh my god, I broke the window again! " Will Ferrell jako obvykle skvělý, Chris Kattan překvapivě snesitelný a možná přijde i Richard Grieco:) " Hey, what´s up? You´re not from town? " ()

Reklama

bouchy 

všechny recenze uživatele

Co mají všichni s tím, že je to stupidní, nudné a bez nápadu? Jasně, lidi s IQ nad 170, a že jich je tu požehnaně, (podle těch sofistikovaných komentářů bych hádal, že každý druhý :)) ) se u toho asi moc nenasmějí, ale pro obyčejného smrtelníka, který hledá film na večer, u kterého se dá pohodlně uvelebit, mozek uvést do režimu spánku, pro takového je Noc v Roxbury dobrou volbou, u které se královsky nasměje... "Ty mi šaháš na zadek?" Tenhle film mě příjemně překvapil i svým koncem... prostě pohodových osmdesát minut, kterých nelituji a určitě je v nejbližší době zopakuji. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Je mi dost líto nízkého hodnocení, film takového formátu by měl být legendární a patřit k základnímu vzdělání. Proslavení hitovky What is love, která doprovází po celou stopáž kruté osudy dvou bratrů, jejichž jediným snem je vlastnit klub. Po zhlédnutí jsem myslel, že už to vtipnější být nemůže, ale po zkouknutí této parodie, jsem zjistil pravý opak, pravděpodobně nejvtipnější parodie na film vůbec, s Jimem Carreyem, velmi doporučuji. 80% ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - úlet! Will Ferrel a Chris Kattan jsou snad šílení, jejich herecké výkony jim nelze nevěřit. . Bavil jsem se od začátku do konce, 80' diskoléta už asi nikdo lépe nezachytí. Vyzdvihnout musím hlavně scény, ve které Doug přeruší svatbu skladbou "Where is the love", nebo "tanec" v autě. Učebnicová kultovní komedie! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen podle série skečů „The Roxbury Lives“ z pořadu Saturday Night Live (od r. 1975), kde Chris Kattan a Will Ferrell navlečeni do smokingů šli svádět ženy, slušně řečeno neúspěšně. Jejich trademarkem bylo houpání hlavou při písničce „What Is Love“ z roku 1993 zpěváka trinidadského zpěváka Haddawaye působícího v Německu. Ze skeče s Jimem Carreym a dvěma hlavními postavami v autě při houpání hlavou během této písničky se též stalo v roce 2005 známým meme, které bylo mnohdy parodováno na internetu. (Zodd)

Reklama

Reklama