Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Seriál Daria je velice výstižné ztvárnění stupidity většiny žáků v amerických středních školách. Hlavní hrdinkou je introvertní intelektuálka Daria Morgendorfferová, která sice není oblíbená mezi svými spolužáky, avšak diváka spolehlivě rozesměje její suchý humor plný sarkasmu a ironie. (laserr)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Teapac 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si na ni vzpomněl. A tak jsem si řekl, že se na ní opět podívám. A mohu konstatovat, že mě baví stále stejně jako kdysi. Flegmatická, krutopřísná a nějak tak i děsivě zábavná. Není díl, kdy by nehodila na nějakou postavu takzvaný STĚĚĚR. Ale právě ten stěr používá tak osobitě a empaticky až se mi to líbí. Příběhy mají děj,který je koukatelný a tento typ seriálu mi moc chybí na našich obrazovkách. ()

crap 

všechny recenze uživatele

Daria a její signaturní sarkasmus.. tehdá bylo na MTV vícero kvalitních animovaných seriálů (až k nevíře,co je z toho teď), ale tento u mě vyhrává na plné čáře. Opravdu velmi vtipný a hudebně nabitý seriál. Pokud máte rádi dobrou muziku a značnou dávku ironie, neváhejte a obohaťte své obzory tímto kultovním kouskem. ()

Reklama

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

Trošku nechápu tu chválu tady, viděl jsem pár dílů a než aby mě svým inteligentním a sarkastickým humorem nějak nadchl, tak se spíš děl pravý opak. Po pár dílech mi Daria svým neustálým přístupem vyloženě lezla na nervy a velice brzo mi přišlo, že se tam vlastně nic jiného neděje, než se s ní někdo snaží komunikovat a ona ho pálkuje svým sarkasmem. Stereotyp a nuda jak pes. ()

*JIN 

všechny recenze uživatele

Daria má svůj 'nemocný svět' a nebojí se ho použít. V konkurenci sarkastických hrdinů typu Bernard z Black Books, Dr House, .. atd. vyčnívá nejen ostrými hranami animace. Tahle ryze konfekčně obléklá slečna je zrdcadlem, v jakém by se mnozí chtěli vzhlížet. A celkově celá její společnost dokresluje tu naší. Znovu a znovu se utvrzujeme v tom, že hloupost bolí a inteligence se nenosí. Hned prvních pár minut co se nám začne zase okysličovat mozek, začneme vnímat, začneme chápat, začínáme dýchat pro Dariu a sjíždět další díly, řady a filmy. Nenechte se znechutit všemi těmi ódami na Dariu a začněte od základů - SEBEVĚDOMÍ (díl 1.) ()

clowieciq 

všechny recenze uživatele

Vďaka bohu (alebo skôr každému, kto sa pričinil o vznik) za tento seriál, veď neexistuje snáď žiadny mladý človek, ktorý vyrastal v 90. rokoch, ktorého by daria neovplyvnila (či už v dobrom alebo v zlom:) a trent je sexyyyyyyyyyyyy, teda bol ked som mala 13:)))) a vzhľadom nato, ako sú dnešné základné a stredné školy preplnené samými quin a britney, tak by som to dávala pozerať namiesto povinného čítania(och tvorba od slovenských spisovateľov, česť výnimkám, je taká strata času...) škoda, že nemáme program ako sick sad world:) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Postava Darii je volně založená na synovi Glenna Eichlera, tvůrce Darii. (Tom Riddle)
  • Tvorba každého dílu trvala deset měsíců až jeden rok (od konceptu až k postprodukci). (Tom Riddle)

Reklama

Reklama