Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Spock 

všechny recenze uživatele

Třetí setkání s oblíbenými hrdiny už nedopadlo tak dobře jako ty předešlé, film už pomalu ale jistě začíná vykrádat předešlé díly, ale přesto to ještě jde. Zed naplno projevil svůj potenciál a stává se z něj plnohodnotný policista. :-) Děj se odehrává kolem souboje dvou policejních akademií o to, která s nich bude existovat i na dále, jednu vede oblíbený Lassard a druhou naopak velmi neoblíbený Mauser. Jak to na konec dopadne? Samozřejmě dobře. V kategorii nejvtipnější scény filmu tentokrát vítězí, Zed a jeho dýchánek se slzným plynem. :-) ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že úroveň těchto filmů začíná podle pravidla zase mírně klesat a filmy se horší... Ale na druhou stranu se na to stále dá dívat, je to vtipné a zábavné a docela kvalitní. Ano, trocha okopírování jedničky, provařené tváře a situace, ale co, já jsem jim to odpustila a film je vlastně docela fajn. Jen se obávám, co přinese čtyřka atd... ()

Reklama

no2 

všechny recenze uživatele

7/10 - Spolu s prvním dílem nejlepší díl této série. Tvůrci se po slabší dvojce prostě vrátili k osvědčeným kořenům, děj byl však zpestřen novými "bažanty" v čele s padouchem Zedem. Dobrá oddechovka na nedělní podvečer a zároveň poslední koukatelný díl z této série. ()

kamigava 

všechny recenze uživatele

Na Policejní akademii jsem vyrůstal a líbil se mi snad každý díl. Dnes se mi nejvíce líbí jednička, ale ani trojka není tak katastrofální, jak zde někteří píšou. Pořád je ve filmu dost komických situací a hlavně mě baví. Chybí mi zde akorát kapitán Harris, ale Mauser s Proctorem ho skvěle nahrazují. Sweetchuck a ten boxer se také povedli a ZED? Ten je fakt magor! :-D 60 % (dvojka se mi líbila o něco víc) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

S tretim dielom nastupila recyklacia, takze sa dej znova odohrava na akademii, akurat kadeti z jednotky su tentoraz ucitelmi. Som rad, ze sa vratil magor Zed tentoraz ako kadet a so Sweetchuckom vytvorili zabavnu dvojku. Vtipy sa do velkej miery opakuju, ale stale to bola este nadpriemerna zabava. Keby sa skoncilo tymto dielom, tak by z toho bola skvela kultova trilogia. 6/10. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (24)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama