Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Zahlíd jsem chlívek, policejní hlídka …. Trojka patrí medzi moje 2 najobľúbenejšie diely. Filmovo sa síce nejedná o nejaký zázrak, ale gagov je tu po milújarmilu. Jednoznačne vedie vo všetkom dvojica Zed a Sweetchuck. Je to už skoro 40 rokov, ale keď ich vidím, tak sa šúľam smiechom a niektoré repliky dodnes používam v bežnom živote. Dalším jazýčkom na váhach kvality bol Proctor. Toto je prvý diel v ktorom išiel Proctor bomby. Tiež ho s radosťou parodujem. Myslím, že riadnu dávku zásluh na výsledku má práve vynikajúci český dabing. Nevidel som to v originály, ale asi po tom ani netúžim. Po stratenej dvojke šlo jednoznačne o návrat k zábave a preto to podporím veľkou dávkou hviezd. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice si pro nás tvůrci připravili slušnou porci zábavy, tentokrát je vše okořeněno závěrečnou honičkou, která mě bavila víc, než zakončení jedničky. I zde se můžeme těšit z přítomnosti starých známých a jako bonus se zde objeví i několik nových (zajímavých) tváří. Tento koktejl je pro mě stejně nezapomenutelným zážitkem, jako pro Proctora chvilka vzrušení na hotelu. Taky miluju Ameriku, stejně jako Nogata, ale jen za některé její filmy a smysl dělat si z policajtů prdel. Na Izera však nemají…. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování už ztratilo punc originality a spousta věcí se v ní už začíná opakovat, tak je už slabší oproti předchozím dvěma dílům. Přibyly pouze některé postavy. Některé jsou k užitku (například rajcovní čubka Shawn Weatherly, známá z BAYWATCH a dřívější Miss Universe), ale některé jsou ke škodě a vůbec se do policejního sboru nehodí (Sweetchuck a Zed). Dosti prostoru dostává Bubba Smith, opět perlí Steve Guttenberg a Leslie Easterbrook ukazuje kozy ještě více než v jedničce. [19418. hodnocení, 227. komentář, 63%] ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, děláte si srandu ?? Sedm set dolarů za taxíka ?? Kde jsi ho stopnul ?? V Jokohamě ??" ;) Moc podobně vtipných dialogů sice nenajdete ani zde, ostatně na nich Policejní akademie opravdu nikdy nestála, když si vystačila s naprosto hrubozrným přízemním humorem, kupou trapností a převážně slapstickovými gagy, nicméně co do kvality a zábavnosti Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku, pomineme-li celkem slušný první film, všem ostatním zástupcům téhle skoro až nekonečné série dost symbolicky natrhla prdel.. Suverénně nejlepší díl a zároveň vůbec poslední film režiséra Jarryho Parrise navíc zdobí výborná závěrečná honička i několik parodických citací jiných skvělých snímků, s Psycho scénou ve sprše v čele.. Není to sice povedená záležitost od A až po Zed, ale ani ten tu dokonce není tolik otravný jako jindy, a dokonce i jednou dvakrát opravdu pobaví.. Moc by mě zajímalo, kdo přišel s nápadem obsadit tohoto jinak výborného komika i režiséra, totiž Bobcata Goldthwaita, do role jednoho z největších magorů - Tohle skutečně není lichotka !! - filmového plátna.. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že úroveň těchto filmů začíná podle pravidla zase mírně klesat a filmy se horší... Ale na druhou stranu se na to stále dá dívat, je to vtipné a zábavné a docela kvalitní. Ano, trocha okopírování jedničky, provařené tváře a situace, ale co, já jsem jim to odpustila a film je vlastně docela fajn. Jen se obávám, co přinese čtyřka atd... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • Keď ide Hedges (David Huband) do akadémie, spočiatku riadi limuzínu Cadillac, keď však prichádza do akadémie, odrazu je to Lincoln. (beso74)
  • V počiatočných verziách scenára sa postava Karen Adams (Shawn Weatherly) volala Karen Hoover. (beso74)

Reklama

Reklama