Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

farfalla 

všechny recenze uživatele

Jednu akademii mají zavřít. Mauser s Proctorem škodí, co můžou, i kdyby měli o obočí přijít. S Proctorem se podíváme zpátky do Blue Oyster klubu. Zed si najde nového kamaráda pana Sweetchuka (psy s baterkami). Nakonec o všem rozhodne honička na vodě. Zed je takový milý a citlivý kluk (test v plynové komoře), ale potkat bych ho nechtěla. ()

reich 

všechny recenze uživatele

Stále držící si kvalitu. Obsazení filmu se prakticky vůbec nezměnilo oproti druhému filmu. Nově se do filmu vrátila Leslie Easterbrook, což mužské osazenstvo rozhodně potěší, stějně jako Shawn Weatherly (kadet Adamsová). Zůstává i Bobcat Goldthwait, který se chce stát nově policistou a jeho gagy člověka prostě baví. 70% ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu je trojka moje nejoblíbenější... Neskutečně moc film oživily nové postavy a to kadet Sweetchuck a kadet Zed. Pokaždé mě rozesměje jak tito dva nováčci spolu sdíllí společný pokoj :o). Závěrečná honička na skůtrech se mi vždycky líbila a líbit bude. Stejně si tak nějak pořád říkám, jak je možný, že se mi to pořád tak líbí...Nu což, musím letět, mám něco rozjednanýho v Modré ústřici, tak zatím :o) ()

tragos 

všechny recenze uživatele

1. -- 3. díl v pohodě, pak to šlo těžce do kytek. První díl je o něco lepší než druhý a třetí, ale ten rozdíl není velký. Dřív jsem Policejní akademii žral pokaždé, když šla v TV, dnes už bych ji snesl snad jen v zájezdním autobusu. ||| Jak píše Tosim, v třetím dílu už se začíná opakovat. Nasazení Zeda jako klaďáka beru naopak jako plus. 5/10 ()

no2 

všechny recenze uživatele

7/10 - Spolu s prvním dílem nejlepší díl této série. Tvůrci se po slabší dvojce prostě vrátili k osvědčeným kořenům, děj byl však zpestřen novými "bažanty" v čele s padouchem Zedem. Dobrá oddechovka na nedělní podvečer a zároveň poslední koukatelný díl z této série. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (24)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Při odjezdu Fackler (Debralee Scott) policejním vozem s manželem Dougem (Bruce Mahler) na kapotě (od jejich domu) ztratí policejní vůz pravou přední poklici a má registrační značku 666-255. Později, než projedou okolo Sweetchucka (Tim Kazurinsky), má policejní vůz registrační značku 448-007 a pravá přední poklice nechybí. Při příjezdu do akademie má policejní vůz opět registrační značku 666-255, tedy jako na začátku, a pravou přední poklici má. Vlevo od vozu (vpravo ve filmu) stojí policejní vůz s registrační značkou 448-007. Později se registrační značka 666-255 objevila na policejním voze, který jel okolo naháče Proctora (Lance Kinsey). (marcel5)

Reklama

Reklama