Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začalo to v roku 1984, keď bol natočený prvý, pôvodný film "Policajná akadémia". O rok neskôr bol vyprodukovaný druhý diel "Policajná akadémia 2" (Prvé nasadenie) a o dva roky neskôr, v roku 1986, mal premiéru snímok "Policajná akadémia 3" (Znova vo výcviku). Prvé dva diely som ohodnotil troma hviezdičkami a toto tretie pokračovanie tiež ocením rovnako. Je to taká priemerná americká crazy komédia z osemdesiatych rokov minulého storočia. Tento krát ide o to, že rozpočet nepostačuje na financovanie dvoch policajných akadémií, ktoré pôsobia v meste. Jedna z nich bude musieť byť zrušená. Riaditeľovi Lassardovi prichádzajú na pomoc bývalí absolventi, aby zabezpečili ďalšie fungovanie ich školy. Neľútostný súboj dvoch policajných akadémií bol celkom vtipný. *** ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz je lehce slabsi, vicemene variace na dil prvni, navic se tu recyklujou napady z obou dvou predchozich dilu, takze vicemene vse uz bylo predtim videno, i kdyz v drobnejch obmenach. Vycvik je tentokrat lehce odflaklej, sem tam je nejaky to hluchy misto, ale jelikoz tu je furt kompletni sestava sympataku, ktera utahne i ty slabsi momenty, porad to dava super komedii. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování už ztratilo punc originality a spousta věcí se v ní už začíná opakovat, tak je už slabší oproti předchozím dvěma dílům. Přibyly pouze některé postavy. Některé jsou k užitku (například rajcovní čubka Shawn Weatherly, známá z BAYWATCH a dřívější Miss Universe), ale některé jsou ke škodě a vůbec se do policejního sboru nehodí (Sweetchuck a Zed). Dosti prostoru dostává Bubba Smith, opět perlí Steve Guttenberg a Leslie Easterbrook ukazuje kozy ještě více než v jedničce. [19418. hodnocení, 227. komentář, 63%] ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Kdysi v 20.století, když ještě existovaly VHS kazety a videopřehrávače, tak v tomhle historickým období měl asi každej hrdej vlastník týhle kouzelný krabice doma kazetu s Policejní akademií. Jednička byla zkrátka hustá, stala se z ní svým způsobem kultovka a tak bylo pochopitelný, že se bude točit dál. Třetí díl byl tím posledním, kterej u nás doma, především díky sestře, semtam ovládl obrazovku. Postava "šílenýho feťáka a pankáče" je sice navýsost trapná, ale ve svý absurdnosti taky docela zábavná. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vrchní velitel Hurst byl velmi vzteklý. Hodně zlých slov padlo o naší akademii. Některá byla i cizí. Italská či irská, myslím." Souboj akademií nebyl špatný, ale základem je výcvik a ten mě zase hodně bavil. Původní sestava pro mě neztratila své kouzlo, dement Zed měl vynikající chvilky a mě vlastně bavil i "obr" Sweetchuck, mitsubishi Nogata nebo poskok Proctor. Takže až jednou budu muset zachránit svou akademii, tak se to rozhodně neobejde bez rozhodnosti velitele Lassarda, prsou seržantky Callahanové a Tackleberryho koltu. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (21)

  • V scéne, kde na vode preskočí Mahoney (Steve Guttenberg) zo svojho vodného skútru do člnu, tak bojuje s gangstrom v červenom saku, no v ďalšom zábere, kedy ho vyhodí z člnu, už gangster sako nemá. (Odpocivadlo)
  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama