Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (505)

gogos 

všechny recenze uživatele

Lehce vylepšená animace, zlepšená fyzika, povedenější příběh, dospělejší vtípky, perfektní hlášky. Jednička byla možná průlomová, ale dvojka je akčnější, zábavnější, napínavější a vtipnější... Prostě lepší! Technologie jde sice dopředu, ale Toy Story 2, ani po více než 10 letech nestárne! Těším se na trojku ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené pokračování skvělého prvního dílu. Dvojka v podstatě vybírá vše dobré ze svého předchůdce a přidává trochu dospělejšího humoru a pop-kulturních odkazů. Přecijen ale na mě více funguje prvotina, možná svou nevinností, která už hold více akčnější dvojka nemá. Přesto film, který můžu v jakékoliv době... To infinity, and beyond! ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Hmm, tušil jsem sice že Toy Story 2 nebude nic moc, ale tohle moje očekávání ještě dalece předčilo. V celém filmu jsem se zasmál jen u dvou scén, a to u velmi zábavného prvního výstupu perverzního hračkofila (jeho úvodní osahávání plyšového kovboje bylo opravdu.... zajímavé) a pak ještě u vcelku podařené parodie na StarWars. Zbytek filmu je jen velká nuda a šeď. A novou, příšerně otravnou a uječenou, postavu kovbojky Jessie bych nejradši nejen že zavřel do sklepa, ale ještě ten sklep zalil betonem, zavezl hlínou a nad ním postavil sklad jaderného odpadu. Jednoznačně nejhorší Pixarovský film jaký jsem zatím viděl. A to se mi jednička poměrně líbila :-( ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toy story 2 je v podstate rovnako dobrý ako prvý diel, čo je ale jeho najväčšia slabina. Asi som čakal ešte niečo výraznejšie, zbesilejšie, vtipnejšie, akčnejšie a neviem, čo ešte. Od Pixaru sa vždy očakáva búranie hraníc a nastavovanie latky stále vyššie a to nie len pre konkurenciu. Niečo málo mu do najvyššieho hodnotenia chýba a keďže som Pixaru dal viackrát 5 hviezd, niekedy tie štyri neuškodia. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Pixar zachraňuje zábavu pro celou rodinu. Když jsem byl na dvojce v kině, dospělí se doslova váleli smíchy a jejich malý potomci na ně nevěřícně zírali. Není divu, taková salva filmové parodie, prvotřídního slovního humoru, vizuálních gagů a smysluplného děje, se jen tak pohromadě nevidí. Nadstandardní pokračování. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (43)

  • Už od prvního dílu je nám známo, že Woody má na jedné ze svých bot napsáno jméno Andy, což je jméno jeho majitele. Avšak ve druhém díle, když je Woody opravován, je toto jméno přetřeno barvou. Všimněte si, jak je toto jméno napsané. Je totiž očividně u špičky boty a pokračuje dolů k patě. V jedné z dalších dojemných scén, kdy Woody barvu seškrabuje, je ale jméno obráceně a áčko je očividně u paty a zbytek jména pokračuje ke špičce. (TheSlezy)
  • Tvorba filmu trvala devět měsíců a původně se předpokládalo, že se bude jednat o direct-to-video sequel. Jenže Disneymu se předkládaný materiál zalíbil a trval na kinodistribuci. Vedení Pixaru však nebylo s výsledkem spokojeno, a tak režisérské otěže převzal John Lasseter a uzpůsobil pokračování megahitu z roku 1995 k obrazu svému. Jednalo se na dlouhou dobu o poslední pokračování od Pixaru – studio se k tomuto kroku opětovně odhodlalo až po 12 letech v případě druhého filmu série Auta. (Dlee)
  • Během úvodních titulků můžete v pravé horní části obrazovky zahlédnout obchodní značku Pixaru – lampičku. (HellFire)

Reklama

Reklama