Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (505)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Zerg: Vzdej se Buzzy Rakeťáku, zvítězil jsem! Buzz Rakeťák: Nevzdám se, zabil jsi mého otce. Zerg: Ne Buzzi, já jsem tvůj otec. Buzz Rakeťák: Néééééééé! ..... Rozhodne veľmi dobré pokračovanie vyrovnávajúce kvality predchodcu. Pútavý dej, veľmi veľa vtipných a akčných scén, nápadov je stále dosť a má to aj množstvo odkazov na filmy - Jurský park, Star Wars atď. Jednoducho paráda. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Pre mňa druhý najlepší (americký) animovaný film. Skvelý dej (silný-emotívny-vtipný) dobré tempo (zápletky sú na úrovni) postavičky sú roztomilé a úžasné (rôzne hračky si získajú obecenstvo) a podmanivá hudba si z vás urobí úlovok (Oscar za pieseň je len tomu dôkazom). Animované kráľovstvo hračiek si opäť našlo svoju cestu k nám-divákom a my sme mu za to vďační, že nás svojim posolstvom pokorilo. Toy Story ako trilógia je sám o sebe už animovaný kult. Vďaka prístupu, ktorý bol vydretý pre obecenstvo, nie pre peniaze. To robí z tejto animovanej série poklad, a to nie len pre ratolestí...95% ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Lehce vylepšená animace, zlepšená fyzika, povedenější příběh, dospělejší vtípky, perfektní hlášky. Jednička byla možná průlomová, ale dvojka je akčnější, zábavnější, napínavější a vtipnější... Prostě lepší! Technologie jde sice dopředu, ale Toy Story 2, ani po více než 10 letech nestárne! Těším se na trojku ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých povestných druhých častí, ktorá je lepšia ako prvá. Vzťahy medzi hračkami odkazy na slávne filmy a tiež na svoju dobu krásna animácia - plná zvratov, akcie a vtipu. Toy Story sú jedna z mála vecí, ktoré keď vidím tak si dokážem spomenúť kedy presne som film videl po prvýkrát. A som rád, že bol Zurg porazený. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Teď se rozhoduji, jestli se mi to líbilo víc než první díl nebo ne. První půl hodina určitě, ale pak jsem se už místama chvíli i nudila. I když akce tam bylo podle mě mnohem víc než jedničce. Ty nové postavy v čele s kovbojkou mě tam teda docela rozčilovali, i když kůň byl úžasnej. A pár scén tam bylo opravdu výborných, třeba jak přecházeli tu silnici v těch dopravních kuželech, to mě dostalo. No a na závěr ty nepovedené scény byli naprosto genilnální. Takže vlastně se mi to nakonec, když o tom tak přemýšlím, možná líbilo o něco víc. Asi bych tomu dala tři hvězdičky, stejně jako jedničce, ale za ty titulky přidám jednu navíc. 4* ()

Galerie (96)

Zajímavosti (43)

  • Hračka tučňáka je narážkou na maskota linuxových operačních systémů, tučňáka Tuxe. (novoten)
  • Už od prvního dílu je nám známo, že Woody má na jedné ze svých bot napsáno jméno Andy, což je jméno jeho majitele. Avšak ve druhém díle, když je Woody opravován, je toto jméno přetřeno barvou. Všimněte si, jak je toto jméno napsané. Je totiž očividně u špičky boty a pokračuje dolů k patě. V jedné z dalších dojemných scén, kdy Woody barvu seškrabuje, je ale jméno obráceně a áčko je očividně u paty a zbytek jména pokračuje ke špičce. (TheSlezy)

Reklama

Reklama