Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (505)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma bavila viac, pretože v nej lepšie fungovalo kúzlo oživlých hračiek. Dvojka mi príde, ako keby bola viac cielená na rodičov, aby sa ani oni v kine nenudili (odkazy na dospelácke filmy, ktoré deti ťažko poberú). Zároveň celá tá dejová linka ohľadne Zlatokopa a jeho party ma nudila. Čo najviac chválim je fakt, že dvojka zavítala do najlogickejšieho miesta, teda do hračkárstva. Tam to sršalo nápadmi (Barbie party a podobne). Nebolo to špatné, stále obstojné v porovnaní s konkurenciou, ale všetko to mestské dobrodružstvo zabilo čaro pôvodnej detskej izby. Stal sa z toho ľahko zameniteľný animák. Do príbehu ľahko zasadíte iné postavy typu zvieratá/príšerky idúce zachraňovať kamaráta zo spárov zberateľa/lovca a vyjde to narovnako. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád, že si animátoři z Pixaru udržují u svých děl pořád stejnou, vysoko umístěnou kvalitativní laťku. Stejně jako u prvního dílu, i zde je totiž výkladní skříní výborná animace, jež je opět podtržena skvělým příběhem. Výborná práce! „Don't worry, Woody. In just a few hours, you'll be sitting around a campfire with Andy making delicious, hot schmoes.” “Woody once risked his life to save me. I couldn't call myself his friend if I weren't willing to do the same.“ ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nezaostáva za jednotkou ani trochu. V 90.rokoch snáď nebol lepší animovaný film. Ani druhý diel nie je sklamaním. V tomto diele je síce príbeh možno viac pre staršie deti. Dilema, ktorú má hlavný hrdina šerif Woody, kedy sa musí rozhodnúť medzi svojimi starými priateľmi a skupinkou hračiek, ku ktorej patrí, je samo o sebe dosť zložitá a ťažká, ale koniec všetko vyrieši k spokojnosti detí. Toto sú super filmy pre deti. Sú presne také, aké majú byť. Prinášajú im poučenie veľmi zábavnou a krásnu formou. Oceňujem túto prácu scenáristov, animátorov a vôbec všetkých ľudí, ktorí sú ochotní venovať svoje úsilie práci pre deti. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Pixar zachraňuje zábavu pro celou rodinu. Když jsem byl na dvojce v kině, dospělí se doslova váleli smíchy a jejich malý potomci na ně nevěřícně zírali. Není divu, taková salva filmové parodie, prvotřídního slovního humoru, vizuálních gagů a smysluplného děje, se jen tak pohromadě nevidí. Nadstandardní pokračování. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování, možná lepší než jednička, promyšlenější, pekelně rychlé, plné nápadů, narvané hláškami, vtípky a proložené navíc skvělými odkazy. Navíc se objeví i vážnější a dokonce dojemné momenty, které překvapivě dobře sedí a celou tu bláznivou výpravu příjemně dochucují. Místo Woodyho se tentokrát stává v akci i humoru hlavním tahounem Buzz a jde mu to skvěle. Záchranná mise nemá chybu, ale jejím vrcholem je bezpochyby Zurgovo šokující odhalení. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Ve filmu je několik narážek na jiný film společnosti Pixar a to Život brouka. Když hračky procházejí křovím, lze na větvi vidět housenku Heimlicha (tato scéna je pak dovedena ad absurdum ve "vystřižených" scénách). V Andyho pokoji navíc visí i kalendář Život brouka, v Alově dílně pak vidíme hračky s tématem filmu. (novoten)
  • Poznávací značka Andyho mámy A 113 je odkazem na školu, kam chodila většina animátorů ze studia Pixar. A 113 můžeme také najít v Hledá se Nemo (2003) na fotografii, když zubař fotí ryby nebo v Životu brouka (1998) na papírové krabici. (Harroc)

Reklama

Reklama