Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (505)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nezaostáva za jednotkou ani trochu. V 90.rokoch snáď nebol lepší animovaný film. Ani druhý diel nie je sklamaním. V tomto diele je síce príbeh možno viac pre staršie deti. Dilema, ktorú má hlavný hrdina šerif Woody, kedy sa musí rozhodnúť medzi svojimi starými priateľmi a skupinkou hračiek, ku ktorej patrí, je samo o sebe dosť zložitá a ťažká, ale koniec všetko vyrieši k spokojnosti detí. Toto sú super filmy pre deti. Sú presne také, aké majú byť. Prinášajú im poučenie veľmi zábavnou a krásnu formou. Oceňujem túto prácu scenáristov, animátorov a vôbec všetkých ľudí, ktorí sú ochotní venovať svoje úsilie práci pre deti. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 je zatím jediné pokračování,které Pixar udělal(už se ale blíží vlna dalších).A stojí za to.Jednička sice byla o malinko lepší,ale dvojka je taky parádní,jedno z nejlepších pokračování vůbec.Animace je špičková,nové postavy také(Zlatokop je parádní padouch,kovbojka Jesse taky dobrá),tuna filmových odkazů taky potěší.Prostě jedna z těch skvělých pixarovek,tihle chlapc i snad ani neumí zklamat.Tak doufejme,že trojka se taky povede. 90 % ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toy story 2 je v podstate rovnako dobrý ako prvý diel, čo je ale jeho najväčšia slabina. Asi som čakal ešte niečo výraznejšie, zbesilejšie, vtipnejšie, akčnejšie a neviem, čo ešte. Od Pixaru sa vždy očakáva búranie hraníc a nastavovanie latky stále vyššie a to nie len pre konkurenciu. Niečo málo mu do najvyššieho hodnotenia chýba a keďže som Pixaru dal viackrát 5 hviezd, niekedy tie štyri neuškodia. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Rovnocenné, ak nie ešte lepšie pokračovanie filmu sa vidí málokedy. Tvorcovia nepoľavili na humore, príbeh je vynikajúci, dokonca sa nejaké postavičky pridali (Barbie, Woodyho parta...), takže malí, ale aj veľkí diváci si určite prídu na svoje. A čo je príjemné zistenie, tento animáčik nenudí ani po viacnásobnom sledovaní. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Výborná digitální pohádka.Příběh hračekje zábavný a dojemný , čemuž velice pomáhají vynikající výkonyherců , kteří hrdinům propůjčili hlasy.Samozřejmě nechybí ani spousta minivtípků, které známe z klasických disneyovek.Toy Story 2 - oceněný Zlatým glóbem.Už se těším na třetí díl , který vyjde v roce 2008. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (43)

  • V úvodní scéně, kde Buzz Rakeťák přistane na Zorgově planetě, je záběr z Buzzova pohledu, kde je slyšet jeho dech, který je stejný jako u Dartha Vadera ve filmové sérii Hvězdné války. Na slavnou ságu dále odkazují i následující zvukové efekty. (Stibak)
  • Už od prvního dílu je nám známo, že Woody má na jedné ze svých bot napsáno jméno Andy, což je jméno jeho majitele. Avšak ve druhém díle, když je Woody opravován, je toto jméno přetřeno barvou. Všimněte si, jak je toto jméno napsané. Je totiž očividně u špičky boty a pokračuje dolů k patě. V jedné z dalších dojemných scén, kdy Woody barvu seškrabuje, je ale jméno obráceně a áčko je očividně u paty a zbytek jména pokračuje ke špičce. (TheSlezy)
  • Auto rozvozu Pizza Planet se vyskytuje také ve filmech Ratatouille (2007) nebo Rebelka (2012), tam v podobě vyřezaného modelu. (Harroc)

Reklama

Reklama