Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (155)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Meťjů a Dženifr, jakej to roztomilej páreček, žééé?!?! Akorát že Matt vypadal jaxi divně, myslim, že měl něco hodně zvláštniho s vlasama. Jinak máme tam několik docela vtipnejch situací, ale koule do mrazáku si kvuli tomu dávat nebudu. Všichni totiž vime, že romanticky komedie jsou všechny skoro na stejny brdo. Prostě, tohle je klasickej film, na kterej vytáhnete aji ženskou... ()

Kybela 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je šlehačkovej dort. ALE! Věřím, že je to opět z těch filmů, kde dabing zkazí, co může. Měla jsem dost rozumu na to, abych si to dala v originále a rozhodně to dělá hodně. JLo totiž není upištěná, ale má sametovej romantickej hlásek. Italský přízvuk tatínka a ostatních v češtině chybí a McConaughey? Z něj bych taky omdlela, jakej je to slaďouš! Ale hlas prostě dělá hodně. Stejně jako je třeba hrozně sexy Zuzana Šulajová v Příbězích obyčejného šílenství s hlasem Zuzany Stivínové - bez předabování je to docela obyčejná vychrtlina. Proto bych zavedla pravidlo, aby se všichni v komentářích přiznali, jestli to viděli v originále nebo ne. A dávám hvězdičku navíc za nespravedlivé zdejší hodnocení! :) ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Spotřební komedie, na které je to ale bohužel vidět více, než by bylo zdrávo. Shankman totiž jen ochotně papouškuje to mnohokrát provařené, na romantických komediích tak otravné, klišé. Abych nebyl úplně nespravedlivý - Udělat slaďák s režijní invencí úplně nejde (zvlášť když si uvědomíme "pásovou" výrobu obdobných děl), snažit se zaujmout nějakým nápadem, to by snad šlo. Bohužel Shankman se o to ani nesnažil. Říkáte, že jste ten film neviděli? Já Vám říkám, že jste ho viděli a v deseti jiných verzích... ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že jsou daleko horší... Ale námětově mi to nepřijde špatné, jen bych to prostříhala, seřadila trochu akčněji, osvobodila od růžových nánosů přespřílišné romantičnosti a dala tomu směr, aby to nechodilo cestičkami. A vyhodila bych některé přihlouplé dialogy. Ti dva docela dobře fungují. Jednou za čas se to vidět dá, pokud u toho nemusíte sedět jako přikovaní a můžete občas odběhnout. ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za hezký očička a prdelku J.Lo., jinak fakt špatný. I jako oddechovka pro ženskej mozek. Tak klišovitej film se jen tak nevidí. Scénář je jak podle notně použitý šablony, člověk v každým okamžiku ví, co bude následovat, z cukerínové romantiky se mu navíc po nedlouhé době začne dělat šoufl... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)

Reklama

Reklama