Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (155)

Damielka 

všechny recenze uživatele

Hm. Lopezová byla sladká, McConaughey byl sladkej, scénář byl sladkej...trochu mě z těch sladkostí na konci bolelo bříško, ale nebylo to zas tak strašný, protože mi velmi rychle vytrávilo. Lopezová není žádná herečka, ale do téhle přeromantizované rádoby komedie s hloupým scénářem docela dobře zapadá. Každopádně, ke Člověče, nezlob se je to docela dobrá kulisa. ()

RedRose991 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, čo na tomto filme zbožňujem. Je to romantická "cukrová vata", ale tak krásne vyšperkovaná, vyzdobená, sladká, že si to človek jednoducho užije. Film, ktorý je rozprávkou pre dospelých. O láske, o princeznách, o princoch... Človek presne vie čo sa bude diať, ale aj tak si to užíva, možno práve preto, jednoducho príbeh pohladí dušu človeka a si ho užíva. Všetko spolu funguje, romantika, humor, postavy... Videla som ho viackrát a určite si ho ešte niekedy pozriem, keď budem mať chuť na extra sladký, ale výborný filmový "zákusok". Ktorý stačí raz za čas, ale človek si ho patrične vychutná a o rok si ho dá zas. ()

Reklama

Kybela 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je šlehačkovej dort. ALE! Věřím, že je to opět z těch filmů, kde dabing zkazí, co může. Měla jsem dost rozumu na to, abych si to dala v originále a rozhodně to dělá hodně. JLo totiž není upištěná, ale má sametovej romantickej hlásek. Italský přízvuk tatínka a ostatních v češtině chybí a McConaughey? Z něj bych taky omdlela, jakej je to slaďouš! Ale hlas prostě dělá hodně. Stejně jako je třeba hrozně sexy Zuzana Šulajová v Příbězích obyčejného šílenství s hlasem Zuzany Stivínové - bez předabování je to docela obyčejná vychrtlina. Proto bych zavedla pravidlo, aby se všichni v komentářích přiznali, jestli to viděli v originále nebo ne. A dávám hvězdičku navíc za nespravedlivé zdejší hodnocení! :) ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že jsou daleko horší... Ale námětově mi to nepřijde špatné, jen bych to prostříhala, seřadila trochu akčněji, osvobodila od růžových nánosů přespřílišné romantičnosti a dala tomu směr, aby to nechodilo cestičkami. A vyhodila bych některé přihlouplé dialogy. Ti dva docela dobře fungují. Jednou za čas se to vidět dá, pokud u toho nemusíte sedět jako přikovaní a můžete občas odběhnout. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pro mě doslova utrpením, když se musím nechat „ukecat“ abych měl doma klid a musel sledovat tyhle ty romantické kokotiny, místo toho abych si pustil nějaký pořádný horor. Když už nic jiného, tak mě těší, že v tom hrají většinou alespoň pěkné ženské – což Jennifer Lopez bezesporu je. Jenže co z toho, že je sexy, když děj sám o sobě stojí doslova za hovno a chce se vám u toho chrápat. V tomto případě jsem tu našel opravdu minimum pozitivních věcí, no a ani se pořádně nezasmál… ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)

Reklama

Reklama