Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (244)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Ha, nové originální neokoukané monstrum, zmutovaní ostnatí lidé díky záhadnému viru, mikroorganismu či plísni. Každý horrorový fanoušek zpozorní, protože to se v současné horrorové produkci každý den nevidí. A neuvidíte ho nakonec pořádně ani v tady, kvůli snad nejrychlejšímu střihu v dějinách filmu. Nepotěší ani absence strachu a napětí a přítomnost nepříliš výrazných herců, kterým jsem jejich hrané emoce nedokázal uvěřit. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Predovšetkým oceňujem originálny nápad s atypickým parazitom. Uznávam tiež režisérsku zručnosť a cit pre kvalitnú horrorovú atmosféru (počnúc geniálnym úvodom). V neposlednom rade stojí za pozornosť výborná hudba. Na druhej strane však stojí neprehľadnosť útočných scén. Rýchly strih a kamera prakticky znemožňujú vidieť dolámanú chodiacu mŕtvolu - parazita v plnej kráse dlhšie ako cca jednu sekundu... Napriek tomu som s týmto filmom nadmieru spokojný. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Ako aperitív je toto dielko solídny chlast, no ako hlavné jedlo to diváka, slintajúceho po kvalitných hororoch, nezasýti. Podľa môjho úplne skromného názoru (ďalej len „p.m.ú.s.n.“) vadí nielen dosť svojský zostrih (teda potvoru(y) som si nevychutnal), ale hlavne to, že sa film berie príliš vážne. P.m.ú.s.n. tu chýba určitý nadhľad, či dokonca humor, ako to predviedla Krvavá hostina. Trocha hlášok by rozhodne neuškodilo, hlavne zo strany neuvedeného Deniss Farella. Ak to ohodnotím na 3:10 či 3:15, nebudem ďaleko od pravdy. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Slušná podívaná o dvojici co jede někam stanovat, ale jsou levý a neporadí si ze stavbou stanu a tak jedou hledat motel, cestou je stopne holka a za ní se ukáže kluk a ty je unesou. A nutí je ject kam se dá. Mezi tím přejedou nákou potvoru, která únosce píchne do prstu. Jedou dál až k benzině, dvojice únosců je teda párek k pohledání holka pošáhlá feťačka on uprchlý trestanec. Holka jde na záchod a tam najde zohaveného majitele, který jí prosí o smrt, vzápětí jí rozcupuje. Zbylá trojice se chová v obchodě a snaží se zjistit co to venku je. Jelikož po nich útočí třeba i jen tři prsty. Za zmínku stojí řezání ruky docela síla. Skončí to jak jinak než ......Atmosféru to má dobrou a potvory jsou velice hustý. Přesto se mohli tvůrci pokusit to udělat více děsivější. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pohodový horor, který mohl mít skutečně ještě lepší hodnocení, než jsem dal. Monstrum je doopravdy originální, takřka nezranitelné, ale co z toho divák má, když si ho za celou dobu prakticky neužije a to hlavně díky zběsilému, ultrarychlému střihu. Není ani jedná akce, kde by střih chyběl a to mě hodně štvalo a snižovalo prožitek. Bylo zde pár nelogičností, ale vše v rámci. Herecké trio je v celku solidní, některé možná potěší Paulo Costanzo, který hrál v seriálu „Joey“ ;-) 6/10* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)

Reklama

Reklama