Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (244)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bez začátku, bez konce - pár hodin na benzince v 82 minutách. Všecko začla liška s trochu natuněnou vzteklinou, ovšem pozor, se vzteklinou, kterou nevyléčí ani sádra, natož injekce do báchoru! Naprosto originální a nabušenej "záporák", kterej sundá všeho všudy 3-4 lidi.... ale jak.... :) Na tomto je jasně vidět, jak je důležitý mít v takovým filmu kvalitního, nečitelného a respektuhodného záporáka, protože podle toho se potom můžou chovat jednotlivé postavy a ve výsledku na tom celý film stojí. Srovnejte napřiklad s ATM - podobná situace, ale pouze zdánlivě stejně silnej záporák. Na tuto stopáž 4* a příjemné překvapení. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pohodový horor, který mohl mít skutečně ještě lepší hodnocení, než jsem dal. Monstrum je doopravdy originální, takřka nezranitelné, ale co z toho divák má, když si ho za celou dobu prakticky neužije a to hlavně díky zběsilému, ultrarychlému střihu. Není ani jedná akce, kde by střih chyběl a to mě hodně štvalo a snižovalo prožitek. Bylo zde pár nelogičností, ale vše v rámci. Herecké trio je v celku solidní, některé možná potěší Paulo Costanzo, který hrál v seriálu „Joey“ ;-) 6/10* ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pod kůží“ je malý film, který dokáže zaujmout tím, že jsou zde sice klišé, která jsou pro americký horor typická, ale zároveň jsou zde momenty, kdy jsou tato klišé postavena na hlavu. Jsem si jistý, že každý jiný film by zde ještě řešil vztah mezi rukojmími a zločinci, ale „Pod kůží“ se na tohle nezaměřuje a řeší situace dobře a vlastně i celkem inovativně. Je jednodušší se spojit s nepřítelem proti společnému nepříteli než bojovat každý sám za sebe. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Malý hororový triler, na ktorom sa žiaľ nízky rozpočet prejavuje najmä uhýbajúcou a roztrasenou kamerou a videovizuálom. Pritom neoriginálny biologicko-invazívny námet je spracovaný viac než uspokojivo, herecké výkony v rámci žánru tiež ujdú a vývoj deja nudí minimálne. Chcelo by to ale rimejk. S poriadnym rozpočtom a poriadnym filmovým vizuálom. Za tri ostne. (28.12.2023) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by to ti tři (čtyři) lidi nezahráli napínavě. V tomto případě tu nebyla o hustou atmosféru nouze. Ale co to bylo za zmutované ježky?! Nebo to byli dikobrazi? Vím já? To se tedy domnívám z těch problikávajících a zběsile sestříhaných záběrů, ze kterých už mi bylo trochu šoufno. Je až neuvěřitelné, jak taková prkotina může zhatit solidní horůrek. 40% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)

Reklama

Reklama