Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

danny_21 

všechny recenze uživatele

Docela slušný příběh o hošíkovi, který se chce stát námořníkem v Annapoliské akademii. Přes kočkování s instruktory, tréninkový drill se frajer snaží proboxovat k absolvování, mezitím si odskakuje zarandit s důstojnickou fešandou. Hlavní hrdina má docela charisma, celá ta námořnická akademická agitace mě tak vzala, že bych snad hned rukoval :-) - 70 %. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

"You want know, why I stay in this room? Cause, Jake, you´re my Mississippi. That´s why I stay in this room, Jake, cause if Mississippi quits, then all of a sudden Arkansas is the worst state in the whole country." Husina. Pro tento film mám také velkou slabost. Vojenská akademie, soutěživost, box, skvělá ústřední dvojice Franco a Gibson. To vše doplněno krásnou hudbou Briana Tylera. Ano, opět něco, na čem si Američani honí trika, ale takhle by to mohli dělat i nadále. V tomto filmu vše funguje, jen ta Jordana Brewster je na mě až moc sladká, a přeci jen, co si budeme povídat, ten vojenský mundúr by ji asi věřil málokdo:) Ale tak zase o tom to je, předsudky, takže bůh ví, třeba je to tak opravdu schválně. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi prekvapivo kvalitná a pekná ukážka toho ako zakamuflovať ohraný príbeh niečoho párkrát už sfilmovaného. Veľmi nedôverčivo a škodlivo však pôsobí plagát, ktorý nie úplne vystihuje celý film. Všetko je ostatné však celkom príjemne funguje. Herci sú síce vybratí okate škatulkovo a ukážkovo, no finálne to vyznie celkom pôsobivo. 80%. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Moc přijemný a pohodový film. Dlouho jsem se do něho neměl, myslel jsem, že to bude trochu nuda, ale nakonec jsem jen litoval, proč jsem si ho nepustil dřív, protože byl fakt moc moc pěkný. Jediné negativum, které se netýká filmu bylo, že byl špatně načasovaný dabing, kde slova byly dřív, než postavy přímo mluvili. Nejhorší to bylo,jak byli v ringu. Ani ještě neboxli a už jsem slyšel rány... Jinak super. Ale i přesto mi to pohodu s filmu nepřebilo... 75% ()

imf 

všechny recenze uživatele

Po zpackaném Rychle a zběsile 3 bych od Lina čekal všechno, kromě učesaného a mírně klišovitého příběhu, který celou dobu stojí na hlavním hrdinovi. Inu, překvapení se dějí. Zmizely sice všechny záběry na stíhačky a výbuchy (tvůrci se nakonec nedohodli s armádou o použití exkluzivních záběrů, což nechápu, protože větší agitka tu od dob Top Gunu nebyla ;), ale James Franco v hlavní roli dokazuje, že patří mezi ty lepší herce a doslova se proboxuje vojenskou přípravkou na elitní škole v Annapolis. Klasická buzerace od nadřízených, tužení přátelství s kolegy, příprava na boxerský turnaj... nic víc nedostanete, ale nic víc ani nepotřebujete. Vynikající hudba Briana Tylera, kouzelná Jordana Brewster a solidní řemeslo od pana režiséra. Tuhle stominutovku reklamovat nebudete. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama