Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Jasne, je zo hrozne schematicky a vsechno se odehrava presne tak, jak ocekavate. A toho patosu, uplnej ranec. Ale presto se mi to dost libilo, a to predevsim kvuli formalni strance filmu. A musim uznat, ze Franco dost vali - sice zde jeho herectvi spociva hlavne v neustaly podmracenosti - ale pro ucely Annapolis to staci vic nez dost ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tuctová agitka na americké ozbrojené síly. Vše je zde standardní a tak jediným kladem je charismatický výkon Jamese Franca. Škoda, že nemá moc co hrát... Annapolisu výrazně pomáhá, že se ke konci odkoní od nudné linky s těžkým prvním rokem v přijímači a soustředí se na boxerskou vložku. Ta je sice také průměrná, ale alespoň se něco děje. Průměrná a snesitelná podíváná na jedno zkouknutí - přesně to nabízí tento film. ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom sa nazhromaždilo toľko americko-vojenských a vzťahových klišé, že snáď film s väčším počtom ani neexistuje. Veľmi nepresvedčivé herecké výkony hlavných hrdinov a totálna antiherecká kreácia Jordany Brewster ... Nažehlené uniformy, hrdé a odhodlané pohľady, prehnaný boxerský zápas so snáď jednou tisíckou úderov a namejkapovaná poručíčka nie je to, na čo sa oplatí pozerať. Ani v nedeľu poobede .... ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Fakt tyhle motivační filmy z US army nechápu. Pakárna na druhou, kadeti i jejich nadřízení se chovají jako blbečci, až má člověk podezření, že to JSOU blbečci. No vážně, tohle by mě ke vstupu do armády rozhodně nenavnadilo. A taky nemám ráda uniformy, to jako fakt:-). Takže film hodnotím tak, jak si zaslouží, jako naprosto nezajímavý s tuctovým příběhem, který jako by po stopadesáté protáhli Minoltou nebo Canonem. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

I když uznávám, že to nebyl nejhorší film, přesto nemůžu jít přes 3*. Úplně jsem jim nebaštil toho chudáčka nováčka, kterýmu nikdo nevěří a kterej ani sám neví, co chce. Takovej pohádkovej příběh o klučinovi, kterej sní pár tyčinek, aby se dostal do vyšší váhové kategorie a ono to vyjde. Pak boxuje, je jednoznačně slabší, ale třetí kolo se "náhodou" probere a ono to zase vyjde. A kdyby nebylo pravidel o třech kolech, jistě by tento dream pokračoval i dál. Taky jeho nadřízená je zrovna náhodou tou holkou, co potká v baru, myslíte, že to dají dohromady? :) A taky ten černý chlapec, co vypadá jako kulička .... myslíte, že když vybírají jednoho z padesáti, že by vybrali zrovna jeho ... no nevím nevím. Až příliš krásně nalinkovanej příběh na lepší hodnocení. Aspoň, že vyráznějš nenudil. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)
  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)

Reklama

Reklama