Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

anli 

všechny recenze uživatele

Šestý a dle mého nejhorší díl série,který nezachraňuje už vůbec nic.Scénář je bez nápadu,herci nezajímaví a příběh nudný.Celé to zbytečně natahované a divák se dočká asi tří celekm slušných vtipů a celkem slušné přestřelky v závěru filmu.Není to ale nic,k čemu by se někdo dobrovolně vracel.Za výše zmíněné věci dávám 25%,protože víc si nezaslouží. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Určitě půjdu proti davu, když řeknu, že je to podle mě druhý nejlepší díl z této ságy. Tohle je díl, který nemá moc hluchých míst. Je mi jasný že je to podhodnocený jako prase a těch 30% na ČSFD si to opravdu nezaslouží, aspoň za mě ne. V tomhle filmu je Harris i vtipnej, což se mu v předchozích dílech moc nedařilo. Taková scéna na mrakodrapu, v autobuse nebo když řve v autě: ,,To snad není pravda!" je prostě legendární. Všechny tyto scény miluju z celýho srdce. Harris je v tomhle filmu nejlepší ze všech ostatních dílů. Děj je celkem zajímavej, ale není to nic originálního. Postavy jsou solidní a zajímavý. Herci jsou skvělí. Soundtrack je božskej. No a finální zvrat je prostě solidní, já nemůžu jinak. Finální honička je taky nezapomenutelná. Harris tu scénu zlepšuje o 1000%. 10/10 Za mě jednoznačně druhý nejlepší díl z celé ságy! ()

Reklama

PunisherEDNA 

všechny recenze uživatele

Tento předposlední díl série Policejní akademie je naprostá katastrofa. Film je bez humoru, s dějem, který vůbec nefunguje. Ani návrat známých postav, jako Bubba Smith a Marion Ramsey, nezachrání totální úpadek série. Je to zoufalý pokus o pokračování, který dělá i z filmů s Ernestem mistrovská díla. Naprostá ztráta času. ()

nevim1111 

všechny recenze uživatele

Šestý díl této komediální série už jenom omílá dobře známé vtípky (Harrys a Proktor, Jonesovo pazvuky, pastičky na Harryse) z předchozích dílů a defakto nemá co nového nabídnout. U některých vtípků jsem se i zasmál, ale vesměs jsou poměrně stereotypní. Finální potyčka téměř nestála za nic a záporáci nebyli příliš zajímaví. Hlavně za Harryse dávám dvě hvězdy ** ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Absolútne zbytočné a stupídne pokračovanie. Nie nesmial som sa vôbec a dopozerať to bolo utrpenie. 1* za starú partu, alebo aspoň to čo z nej ostalo. A Herris s Proctorom sú už tak otrepané, predvídateľné a trápne postavy, bez ktorých by som si vedel radšej predstaviť tento film . /20%/ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Filmu vydělal v USA jen 11 milionů amerických dolarů a jako jediný díl série se po premiéře neumístil na prvním místě víkendového žebříčku. (HellFire)
  • V niektorých scénach je zreteľne vidieť, že hercov nahrádzajú dubléri. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama