Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

Bossi123 

všechny recenze uživatele

Myslím, že původní idea je docela zajímavá - zaměnit hodného Santu za nelítostného a krutého Satana. Celkový dojem z filmu je dobrý. Z plusů musím zmínit nevrlou a sprostou babču, která se alespoň ze začátku postarala o nějakou tu legraci, již zmiňovaný Santa/Satan rozsévající smrt všude tam, kde přijde, zaujala mě hudba, která tomu dodávala tu správnou atmosféru, která však, což je asi největší mínus, nebyla vůbec hororová. Také kombinace horor-komedie je častokrát velmi zrádná, podle mě jsou tyto dva žánry natolik těžko spojitelné, že režisér by musel být skutečný mistr, aby z toho vylezlo něco kvalitního, což Steiman žel nesplňuje. Jedná se o takovou průměrnou hororovou komedii, která přináší přesně to, co slibuje. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ano, tak tento film je extrém! Vůbec nic jsem od toho nečekala dostal jsem výbornou zábavu při které jsem se opravdu hodně bavil.Celkem zajímavý a originální scénář.Bill Goldberg se na tuto roli hodil a byl velmi vtipný.Ostatní herci nebyli také špatní a nejvíce mně potěšila asi Emilie de Ravin .Samozřejmně i přesto, že film má komediálná prvky tak sem tam zde bylo i nějaké to děsivější místo i když jen nepatrné.Pro mně film, na který se podivám kdykoliv ještě jednou, protože to stálo opravdu za vidění! ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jako nápad je to vážně dobrej a tak trochu i originální. Natočit Santu jako Satanova syna, kterej zabijí lidi nejrůznějším způsobem a místo sobů má bizona či co to bylo, zní vážně dobře. Jenže bohužel až na těch pár scén, kde někoho vtipně zabije, je to nuda a ke konci čím dál větší blbost. Navíc někdy je to tak blbý, že člověk neví, jestli to má bejt taky sranda nebo už to myslej vážně. A pár dobrých hlášek, cute Emilie de Ravin a dobrý Goldberg už to moc nezachrání. Z tohodle se dalo vytěžit mnohem víc a je škoda, jak to nakonec dopadlo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horúce leto asi nie je ten správny čas na film o Santa Clausovi. Ale padol mi i tak prekvapivo vhod. Ľahká komédia s ľahkým horrorovým nádychom. Santa tak ako som ho doteraz ešte nevidel. Ako vraždiaci pekelník, rozdávajúci počas Vianoc nie darčeky, ale smrť. Je dobré, že to autori pojali s humorom a zároveň nešetrili na brutalite niektorých záberov. Vo filme je aj nejedna židovská narážka, vrátane maličkej úlohy pre Fran Drescher, ktorá mi vykúzlila úsmev na tvári. *** ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmečku jako bych usedl do mašinky Emmeta Browna a odcestoval o dvacet let nazpátek do dob, kdy se točili podobné polokomediální - polohororové béčka jako Critters, Voskové muzeum, Ztracení chlapci nebo Gremlins. Báchorka o satanovu synu, který místo obdarovávání hodných dětí rozdává zlámané vazy, rozhodně není to pravé ořechové k pokapříkovské siestě, ale ani krvavou lázní po které se budete strachy počurávat při pohledu na vánoční stromeček. Jde pouze o úsměvně neškodnou blbůstku s nádechem osmdesátých let a potřebným množstvím nadsázky. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama