Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jen tak mimochodem jsem si to pustil, protože to má jen něco málo přes hodinu! Čekal jsem trapnou blbost,kde je Santa ztvárněn jako vulgární křupan, ale hned první scéna, kde Santa brutálně zabije pět lidí a psa mě vyvedla z omylu! Celej film je přehlídkou vražedných chvatů, které se předhání v brutalitě a absurdnosti a to vše za zvuků veselých vánočních písní! Vše je natočeno velmi svěže a černohumorně. Tenhle film mě fakt příjemně překvapil. Čekal jsem něco uplně jiného. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Rychlý nástup Santy Clause ve stylu hups komínem, rozbít krb a všecky pozabíjet... A štědrovečerní jatka začínají. Ano jatka, protože před tisícem let prohrál Santa velkou sázku a od té doby nesměl zabíjet a místo toho dávat dárky. Teď už doba tisíci let skončila a nasraný Santa se vrátil a máme tu místo Štědrého dne, Den vražd. Tak to je hlavní téma tohoto neobvyklého vánočního filmu, který by se dal zaškatulkovat k hororům a zároveň k parodiím na Santa Clause, který vypadá jak viking převlečený v obleku Dědy Mráze. Podobný film je NESVATÝ z roku 2010, kde místo Santy vraždí Mikuláš. [2669. hodnocení, 144. komentář, 47%] ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Fantastický úvod a neodolatelně obskurní idea jsou důvody, proč si tahle záležitost ode mě odnáší celé tři hvězdičky. Pokud si ale o Santa's Slay chcete myslet jen to nejlepší, rozhodně ho vypněte už po úvodních titulcích, a nechte si pak někým vyprávět, o čem to vlastně bylo. Po počáteční divoké jízdě vás totiž čeká jen pomalé utonutí v rozbředlém a uprděném bahně zoufalého nevkusu a bezmocné nudy. Ne, žádný nový "Muž se třema rukama". Nic tak přitažlivě odpudivého se tady bohužel nekoná. A to to zpočátku vypadalo tak slibně... Je dobré vědět, že tohle určitě není první případ, kdy se Santa objevuje v humorně horrorových vodách. Stačí vzpomenout na "And All Through The House", jednu z prvních (a nejslavnějších) epizod Tales from the Crypt, režírovanou Robertem Zemeckisem. Na druhou stranu je třeba uznat, že Štědrý den jako Den zabíjení - to má opravdu něco do sebe! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +černý humor, Santa ještě nikdy nebyl takový killer, vánoční atmosféra, morbidní, krvavé -možná zbytečně krátké, mohlo být ještě lépe obsazené/// Na tohle jsem se hodně dlouho těšil a tohle mi náramně sedlo. Zábavné, nekorektní, nikdy předtím neviděné, co to si Santa dovolil překonává všechno a všechny. Škoda jen té "povídačky" kolem jeho vzniku a jeho motivu a taky slabší závěr, který mohl být natočen jinak, ale budiž tohle jako trest pro zlobivé děti. Pustě jim to a budete mít zaručeně od vánoc klid./// Celkem 70%/// ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý nápad bohužel zpracovaný nejobvyklejším způsobem, takže vznikl dost nudnej blábol. Pravda, je tam několik hezkých vtípků (vlastní zápletka, hlášky typu: Pozor, utíkejte! Blíží se Santa! a pár drobností jako baňky-granáty, dárky-bomby atp.) jenže jinak je to i na tak krátkou stopáž strašně nudný. Nehledě už k tomu, že hlavní hrdinové nejsou vůbec sympatičtí a člověk tak začne fandit Santovi. Absolutní neexistence něčeho, co by mohlo připomínat horror je taky dost an škodu, protože ta humorná složka zas tak humorná není. Dá se říct, že celej film táhne na svých mohutných bedrech jen ze řetězu utrhnutý Santíček. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama