Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život se může stát prázdným a nudným, pokud v něm zcela chybí iluze, fantazie a romantika. Právě to nám připomínají tvůrci filmu, jehož hrdinou je jedenadvacetiletý mladík, který se vydává za Dona Juana DeMarco. Kromě toho, že se tak obléká, také opakovaně tvrdí, že je tím nejlepším milencem na světě, který měl už tisíc žen. Jen jediná ho odmítla, krásná dona Anna. Právě proto chce ukončit svůj život skokem z obrovského billboardu, v čemž mu zabrání psychiatr Jack Mickler. Ten má rozhodnout o dalším osudu mladíka během jeho vynuceného pobytu na Woodhavenské státní klinice. Setkání podivného pacienta, který okouzluje nemocniční personál, a vynikajícího, ale unaveného lékaře, jenž naslouchá jeho barvitým vyprávěním, ovlivňuje obě strany... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (152)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je nejvyšší čas, abys ho nacpal léky !!" ;) Velmi příjemný romantický film, jež dokonale, přes veškerou svoji přeslazenost a okázalou sentimentalitu, prodává pohnutky, pro něž byl natočen, i když pochybuji, že kdy padnou na úrodnou půdu !! V muži totiž romantika neprobudíte..;) Skvělý Johnny Depp se něžnější části diváctva prostě musí líbit, Marlon Brando naopak předvádí jeden ze svých nejpozoruhodnějších, ačkoliv zřejmě nejhůře stravitelných, hereckých výkonů.. ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda...kde?Jeden z najkrajších romantických filmov čo poznám, nenechajte sa zmiasť tými percentami.Ak vám nevadí pomalšie tempo, budete veľmi milo prekvapený, krásny film o znovunájdení lásky a o kontraste vymysleného a skutočného sveta....ak sa vám páčila napríklad Veľká Ryba od Burtona, verím, že toto sa vám zapáči tiež.Áno odporúčam! ()

Reklama

Deathproof 

všechny recenze uživatele

Premyslený námet a hereckí velikáni Johnny Depp a Marlon Brando spravili tento príbeh zaujímavým a vtipným zároveň. Avšak stále mi tam chýbalo nejaké napätie alebo aspoň prekvapenie. Žiaden väčší zásah do deja sa nekonal. Aj tak hodnotím tento film pozitívne, lebo ukazuje na jednoduchosť ale aj zmysel ľudskej predstavivosti a nežnosti, ktorú nie každý nájde ako Marlon Brando, ktorý mal tú česť stretnúť sa so slávnym Donom Juanom DeMarcom. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh je dosť absurdný, rovnako ako duo v ňom - ​​Marlon Brando a Johnny Depp. Ale sú výborný. Mainstream si zvyčajne myslí, že publikum je pri tvorení romantických komédií pri takomto filme napálené, ale nie je to tak. Stále je nás tu zopár, ktorých baví kombinácia inteligencie, elegancie a romantiky. Tento film prináša všetky výhody. 7/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč myslíte, že don Octavio de Flores je doktor Mickler?" Asi proto, že to má napsaný na dveřích kanceláře psychiatrický léčebny. Tak jo. Už mi v životě dali jmen, ale romantikem mě nikdo nenazval. Přesto se mi ve fantaziích dona Juana hodně líbilo a sledovat sestřičky omámený Juanovým ... asi očima mě dost bavilo. Zkrátka být Dr. Micklerem, tak bych se toužil stát donem Octaviem. Jenže nejsem. Jsem jen týpek, kterej nečekaně narazil na zábavu v psychiatrický léčebně, což se mi stává naprosto výjimečně. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Nejtěžší na práci s Brandem bylo podle Deppa udržet vážnou tvář. (HappySmile)
  • Johnny Depp souhlasil, že si zahraje v tomto filmu za podmínky, že psychiatra bude hrát Marlon Brando. (HappySmile)
  • První a jediná filmová role zpěvačky Seleny. Film byl vydán týden po její nenadálé smrti. (HappySmile)

Reklama

Reklama