Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poněkud neurotická Kat Ellisová, která se natrvalo usadila v New Yorku, dostane pozvánku na svatbu mladší atraktivní sestry Amy, která se bude konat zanedlouho v Londýně. Jenže radostná příležitost, setkat se s blízkými, se pro Kat stává noční můrou, když se dozví, že si Amy bere Edwarda a jeho svědkem bude jeho nejlepší přítel Jeffrey, shodou okolností její bývalý snoubenec, který ji před dvěma lety opustil bez slůvka vysvětlení. Aby tu ostudu přežila, protože zatím nemá partnera, a vyhnula se ironickým poznámkám okolí, zejména své jízlivé matky Bunny, rozhodne se pro poněkud neobvyklý krok. Od kamarádky dostane tip na údajně skvělého profesionálního společníka Nicka Mercera a najme si ho na víkend, aby vystupoval jako její přítel. Ačkoli se s ním poprvé setká až v letadle do Anglie, je nadšena a nelituje šesti tisíc dolarů, které mu za jediný víkend bude muset zaplatit. Nick je totiž vskutku dokonalý profesionál. Je pohledný, vtipný, laskavý, okouzlující a má neobvyklý talent získat si na svou stranu každého. Hravě Kat dostane do pohody a nenápadně se stává jejím přítelem i terapeutem. Je nadšeně přijat jejím otčímem Victorem a považován za ideálního zetě pro každého otce, probudí v Jeffreym žárlivost a stane se cílem toužebných pohledů každé ženy. Kat je zpočátku nadšena ohlasem, který Nick vzbudí u ostatních, a také překvapena, jak jim všichni říkají, že se k sobě skvěle hodí, ale postupně se jejich obchodní vztah začíná měnit v cosi, co by nikdy nečekala - v lásku. Jenže cítí Nick totéž? (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

rezzzy 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy s odřenýma ušima (víc objektivně ne) u mě dělá vůbec zajímavost Debry Messing. (Dermot Mulroney podle mého očekávání sladce nažehlený, za což jsem ale ráda, protože tuhle pozici mu ve filmech prostě žeru. Vlastně kvůli němu jsem tu televizi vůbec zapla.) Milé a neurazí. Vedlejší postavy naopak strašně plytké, což mě skoro rozčilovalo, takže kdyby to celé bylo jen o těch dvou hlavních, vůbec ničemu by to neuškodilo, možná právě naopak. ()

Fanak 

všechny recenze uživatele

Naprosto typická až šablonovitá romantická komedie se všemi svými klady i neduhy. Těch druhých je ale bohužel více. Přesto však přiznávám, že jsem byl po jejím shlédnutí spokojen. Záleži totiž na správném načasování. Máte-li totiž náladu na naprosto bezproblémovou, zcela předvídatelnou a v podstatě nesmyslnou podívanou, v niž hlavní roli hraje škádlení dokonale vymydleného hlavního páru se sladkým koncem. Nebudete zklamáni. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +děj, charaktery všech postav -starší herci/// Celkem pohodová romantika, mě se to líbilo. Když pominu několik výkyvů, že v jednu chvíli jsem si říkal jaká je to pohoda a tu najednou vystřídala slabší chvylka. Jinak říkáte, že hlavní postavy se do romantické komedie nehodí, mě tady zas tak nevadili. Sice dívky nebo spíše ženy na mě nepůsobili tak sexy jak by měli, ale můžský protějšek se mi líbil, tedy hlavně jeho charakter a jednání. Co mě ovšem trošku vadilo, že hlavní dvojice má již své mládí za sebou a jestli rozumím dobře, tak hrát ve 40ti 30tileté není úplně fain. Ale jinak já si nestěžuji./// Celkem 63%/// ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Blahorečím fotkám, ktoré majú milostný pomer s realitou. Pretože takto som si klikla na profil Dermota Mulroneya, ktorý bol v tomto filme za úžasného svalnatého (mal na tele menej než 10 percent tuku, waw) čiernovlasého hladko oholeného fešáka s výtržníckou jazvičkou nad hornou perou ... a bum - objavil sa takmer plešivejúci chlapík s hnusnými ovisnutými fúzami a čaro Vianoc bolo fuč. A teraz vážne - komédia? Nie, pokiaľ nemáte vysoké nároky na humor. Romatika? Áno, pokiaľ máte vysoké nároky na všetko romantické hraničiace s gýčovitosťou, čo v prípade romantiky vždy hrozí. Proste, babenky, pre vás je tento fílm, nečakajte nič intelektuálne, nič humorné, len útok na Vaše sny a budete vcelku spokojné. Ja som bola. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo, ale nejakým záhadným spôsobom medzi nebom a zemou, mi je táto zmes nedotiahnutej romantiky s komédiou sympatická ako Gorbačovova perestrojka. Až prehnaná strohosť jej ubrala na vyššej atraktivite. Celá idea dôvtipu sa porúča do večných lovíšť skôr ako začne prekypovať intímnejší vzťah. Veľká to preškoda. Tá ostrovno-estetická obyčajnosť vzbudzovala intenzívnejšiu arómu zblíženia ako bláznivejšie náprotivky spoza Atlantiku, častokrát bez štipky súdnosti. Výsledok mohol byť chrumkavejší ako prívetivých 2 a 1/2*. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama