Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate, která utekla klimatizací, narazí na skříň s puškami. Jednu si vezme a omráčí s ní Desmonda, který držel v šachu Locka s Jackem. Přitom ale dojde k výstřelu a poškodí se počítač, do kterého se zadávají čísla. Desmond je šokovaný a ukazuje na hodiny, co odpočítávají 108 minut, a vysvětluje proč. Kate napadne přivést Sayida, který by počítač opravil. Desmond vypráví svůj příběh a odkazuje, aby si pustili instruktážní film společnosti Dharma, kde je vše vysvětleno. Zatímco Locke je nadšený a cítí, že je to přesně to, s čím je spjatý s ostrovem, je Jack velmi skeptický. Mezitím dorazí Sayid a říká, že musejí nahodit pojistky, aby počítač mohl opravit.
Když se octli na pláži Mike a Sawyer, tak spoutaného Jina honili ti druzí. Všechny je zajmou a hodí do díry. Šéfuje jim ohromný černoch, který si říká pan Eko. Později je k nim hozena ještě jedna zajatkyně, kterou neznají, ta se jmenuje Ana Lucia.
Ve flashbacku sledujeme Locka a jeho vztah s Helen, který je poznamenaný ztrátou důvěry po tom, co na něm spáchal otec. (PROCESOR)

(více)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Informačne veľmi hutný dej, pozrieme si prvé video Dharmy, kde je v podstate zhrnuté zhruba to, čo v tejto fáze stačí vedieť. Na druhej strane ostrova sa preživší z plte stretávajú s niekým iným, ako si mysleli. No a v retrospektíve držíme palce Lockeovi, aby mu vyšiel vzťah, pretože by si to zaslúžil. Určite viac ako otcovskú lásku, ktorú už nikdy nedostane a ani niet o čo stáť. ()

Reklama

Galerie (40)

Reklama

Reklama