Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ana Lucia zastřelí Shannon. V tomto díle se dozvíme, co vše tomu předcházelo a jak druhá skupina z ocasní části letadla prožívala prvních 48 dní na ostrově. Ti to měli od začátku mnohem horší, protože ihned byli konfrontováni s těmi druhými. I v této skupině se začnou projevovat vůdčí typy, kde vyčnívá především Ana Lucia a pan Eko. Po druhém útoku se rozhodnou odejít z pláže. Ana vykope díru a hodí do ní Nathana. Nedaří se jí ale z něj nic dostat. Z díry ho vysvobodí Goodwin, který vypadá od začátku také podezřele. Skupina se přemístí dál a objeví dveře do bunkru. Na dveřích je známý nápis karanténa. V bunkru jsou baterie, ale hlavně vysílačka. Na zdech je logo společnosti Dharma. Rozhodnou se vyzkoušet vysílačku. Protože jsou ale blízko hory, která stíní vysílání, jde Ana s Goodwinem na horu. Při pauze rozebírá Ana, kde se tady vzal nůž, kterým disponovala americká armáda před 20 lety. Brzy přijde na to, že Goodwin nebyl s nimi v letadle. Když se vrátí zpátky, podaří se jim navázat spojení. Spojí se s Boonem... (PROCESOR)

(více)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zhustené intenzívne napätie s novými postavami funguje skvelo, rovnako ako ich osobné drámy, hra s divákom, rozprávanie až do finálneho momentu dych vyrážajúcej tragédie. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dočkali sme sa nového vzorca rozprávania, celá táto retrospektívna epizóda je v podstate akási rapidmontáž osudov preživších zo zadného trupu lietadla na ostrove. Niektoré postavy sú skvele obsadené, len škoda, že jedna skutočne charizmatická sa tu dlho neohreje. Epizóda samozrejme končí tam, kde končila tá predchádzajúca a osobne mi oddych od našich hrdinov prispel vhod. ()

Zajímavosti (1)

  • Druzí ztracení slyší ve vysílačce hlas, který říká, že jsou přeživší z letu 815. Jde o hlas Boona (Ian Somerhalder), ale v české dabingu je namluven mnohem starším hlasem (36:30). (necisty)

Reklama

Reklama