Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve flashbacku se dozvíme, že Hugo byl v blázinci, kde si vysnil imaginárního přítele Davea. Zapříčinil nehodu, kde se strhla lávka a tím, že se přejídá, se vlastně trestá. Poslední záběr z blázince nám napoví, kdo z trosečníků tam byl také.
Hugo se s Libby stále více sbližuje. Vše jde dobře jen do té doby, než se mu začne zase zjevovat Dave. Zajde za Sawyerem, aby mu dal nějaké prášky. Ten z něho má legraci a Hugo ho napadne. Dave je neustále přesvědčivější až nakonec řekne Hugovi, že se mu to vše jen zdá a že je pořád v léčebně. A jediný způsob, jak to zjistit, je probudit se. Třeba skočit ze skály.
V bunkru probíhá vyslýchání Henryho. Sayid ho nechá mluvit a pak mu ukáže předmět, který ho usvědčuje ze lži. Locke si s ním chce promluvit o samotě. Když jsou sami, tak mu Henry řekne pravdu o tom, jak to bylo s počítadlem a zadáváním čísel, když tam lezl ventilační šachtou. Locke mu ale nevěří. (PROCESOR)

(více)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z epizód, ktoré ponúkajú ďalšiu teóriu, o čom by seriál v skutočnosti mohol byť. No a keďže už vieme, ako sa veci v skutočnosti mali, tak bude Dave perfektná epizóda viac pre ľudí, ktorí seriál vidia prvýkrát. Záverečný obraz je ďalší skvelý cliffhanger, tu musím podotknúť, že som si ho nepamätal a tak som zvedavý, kam to povedie. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po výborném předchozím dílu je pro diváka tato epizoda hořkým zklamáním. Zajímá nás "Henry" a situace v bunkru, Hurley a jeho imaginární kámoš jsou nám víceméně ukradení. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco tak bezskrupulózně předvídatelného jsem už dlouho neviděla. Děj, zápletka a její rozuzlení se dalo odhadnout během prvních minut, hlavně samozřejmě, když se tam objevil plešoun z Californication. Pomalejší diváci možná pochopili, oč jde, ve scéně s fotografováním v léčebně, či co to bylo, a těm úplně dementním se to muselo vysvětlit přímo fotkou, kterou vytáhnul psychiatr (?) při sezení, samozřejmě za doprovodu naprosto SHOCK! hudby, ou, maj majnd is bloun! A na konci se ještě pokusili o nějaký "nepředvídaný" twist (Libby), ačkoli to tam v průběhu Hurley zmíní, takže je to jasný už dřív. A k tomu zas ta hudba jakože "totální šok, to vás určitě nenapadlo!" Asi jsem ještě žádnou epizodou z tohohle paskvilu nebyla tak uražena, jako touto. Edit: musím svůj komentář ještě doplnit, protože další alarmující aspekt této epizody, ale v seriálu vůbec, je to nehorázný plýtvání jídlem. A teď  nemyslím jen Hurleyho, ale například Sawyera a ty sušenky.  Neskutečný. Jako co tím chtěli tvůrci říct? ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšinutosť je podaná jemne, ale pobaví, dusná atmosféra ostala, aj keď s menším priestorom ako v minulej epizóde. Otázky skôr pribúdajú a chuť pozrieť si ďalšiu epizódu opäť rastie. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dude, dude, I'm open, dude! It's called dribbling, not drooling - dribbling. Well, shoot it then! Shoot it! Wait - oh, high percentage shot, excellent choice. Do you want in the game, man? Go for it. Something tells me no one will care." ()

Reklama

Reklama