Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sayid nabízí Frankovi dohodu, že když jim přivede zpátky Charlotte od Locka, tak ho vezme vrtulníkem z ostrova. Ten souhlasí. Jack posílá Juliet zpátky na pláž pro Desmonda, protože mrtvá Naomi měla u sebe jeho fotku. Miles trvá na tom, že půjde se Sayidem. Přidá se k nim ještě Kate a vyráží. Dan provádí pokus pomocí střely odpálené z lodi. To, co zjistí, se mu vůbec nelíbí. Mezitím k nim k vrtulníku dorazí Desmond a Juliet. Locke a jeho skupina hledá Jacobovu chatu, ale nemůže ji nalézt. Poté tedy vyráží do vesnice těch Druhých. Sayid s ostatními dorazí do vesnice těch Druhých a najdou svázaného Huga. Když prohledávají dům Bena, tak padnou do pasti, co nastražil Locke. 
V budoucnosti Sayid hraje golf. Přijíždí k němu neznámý muž a radí mu, jak by měl odpálit. Chce se vsadit o 50 euro, že odpálí blíž k jamce. Sayid sázku zvýší na 100 euro. Když se mu Sayid představí, tak neznámý viditelně znervózní a nechce ani peníze za vyhranou sázku. Pak Sayida vidíme v kavárně, jak se seznámí s Elsou. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páči sa mi, ako sa hra na ostrove rozohráva, predovšetkým Faraday, pretože ten sem prinesie konkrétne odpovede na to, ako po fyzikálnej stránke ostrov funguje. Stále však obe skupiny behajú po ostrove tak, že nechápem, ako sa môžu stále stretávať a ako sa dostali tam, kde sa práve nachádzajú. Flashforward so Sayidom je zatiaľ najlepšia jeho dejová línia mimo ostrova a s celkom slušným prekvapením na záver. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sa do seriálu zapája fyzika a ukazuje na tajomstvá ostrova. Hra na mačku a myš je veľmi zaujímavá a premyslená. Flashforward je brutálny, záhadný aj vášnivo romantický. ()

Zajímavosti (1)

  • Sayid (Naveen Andrews) zavírá mrtvé ženě oči, i když je měla v předešlém záběru již zavřené (01:37). (necisty)

Reklama

Reklama