Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V budoucnosti vidíme, že Jack a Kate spolu žijí. Jack navštíví Huga, který je v blázinci. Hugo má pro něj vzkaz od Charlieho. Jack ho nabádá, aby bral léky. Hugo mu závidí, že žije s Kate, ale nic není tak idylické, jak se na první pohled může zdát.
Jackovi je na pláži stále hůř. Juliet ho vyšetří a diagnostikuje slepé střevo. Juliet dává Sun seznam chirurgického náčiní, které má donést. Ta se ale brání, že neví, jak to vypadá. Dan se nabídne, že půjde s ní. Juliet organizuje vše, co je nutné k operaci. Rose říká Bernardovi, že je divné, že Jack onemocněl tady na ostrově, kde se lidé uzdravují. Juliet žádá Kate, aby jí s operací pomohla.
Sawyer s Claire a Milesem jdou džunglí. Miles zaslechne hlasy a ptá se, kdo je Karl a Francouzka. Později narazí na Franka, který je varuje, že vojáci z lodi už jdou. Ráno, když se probudí, zjistí děsivou věc. Jeden z nich beze stopy zmizel. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po masakri blízko osady som myslel, že s istými postavami sme už nadobro skončili, preto mi ich objavenie prišlo ako dosť lacný trik ako udržiavať napätie. Asi by výsledný dojem bol stopercentný, ak by bol flashforward koncipovaný ako Jackov sen počas operácie, bolo by to bezpochyby niečo nové, pričom Lost s inovatívnosťou pracuje neustále. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„It‘s way too early for Chinese.“ Scéna operácia tohto charakteru je oveľa kvalitnejšia a napínavejšia v seriáli The Knick. Epizóda však opäť rozvírila logiku, postoje hlavných hrdinov a zanechala pár otázok. ()

Reklama

Reklama