Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na pláži se všichni snaží zorientovat a opatřit si základní věci, o které při přesunu ostrova přišli.  Dan se pokouší určit, ve které době se to ocitli. Další se snaží rozdělat oheň. Vtom na ně kdosi zaútočí ohnivými šípy. 
V budoucnosti Sayid vysvobodí Huga z léčebny, dostal ale zásah uspávací šipkou a Hugo se mu snaží pomoct. Jede s ním proto do domu jeho rodičů. Cestou ho zastaví policistka, kterou známe, a dává mu rady. Kate jde navštívit Sun. Hugo si myslí, že mají problémy proto, že ona „Šestka“ lhala před novináři, a tak vypráví děsivou pravdu o ostrově své matce. Hugův otec odváží Sayida k Jackovi, aby ho zachránil. Na závěr se objeví Ben, který zase kuje pikle. (PROCESOR)

(více)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dianie na ostrove pokračuje zaujímavo tam, kde zaujímavo skončilo. Hrátky s časom mimo ostrov sú však trochu zbytočne prekombinované, i keď dobre viem, ako tvorcov baví pomiešať všetko čo sa len dá. Skrátka Hugove blbnutie doma má síce pôsobiť ako mierne odľahčenie pri všetkom tom násilí (ale je aj tu, keďže má pri sebe Sayida), avšak trochu to rozbíja celkovú atmosféru. Záver veľa vecí vylepšil. ()

Reklama

Reklama