Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Scénář přesně ve stylu výher a proher, jednou jsi dole, jednou nahoře.(bohužel to docela dost skřípalo) Takže opět komentuji osazenstvo. Walter: "Ty jim prodáváš nejvzácnější komoditu, ty jim prodáváš jistotu v nejistým světě." Hop nebo trop. Jinak chemie mezi oběma hlavouny fungovala jako obvykle. Důvod? Jsou tři možnosti - tipnout si nebo si hodit mincí...vlastně jenom dvě. ;-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser D. J. Caruso by si ma tymto filmom vobec neziskal. Je to len dalsia nudna variacia o stavkach, ktora miestami dost nudi. Matt McConaughey- ho nemam rad /jo, jo furt spochybnujem ten udajny herecky megatalent/ a Rene Russo /Lethal Weapon 3/ tu uz vyslovene vadila. Hlavne ked tato herecka vobec nevie hrat, ba dokonca ani hadzat xichty na pousmiatie sa. Fakt hroza, ucast Ala Pacina /Kmotr 1 - 3/ som mal absolutne na haku. 30 % ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Nie vždy sa to podarí a obvykle je to pomerne ťažký cieľ. Caruso sa do toho pustil akoby hlavou proti múru a výsledok sa mi dosť (!) páčil. Komediálna stránka perfektne nadľahčuje jemnú dramatickú líniu a thrilleru dáva pevný nadhľad. Navyše spracovanie tak konzumné, že nepotrebujeme byť odborníkmi, aby sme sa v tomto svete vyznali. A navyše, Matthew a Al boli senzační. 80%. ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Ale s odřenýma ušima. Film má dvě rozdílné poloviny. První je svižná, vtipná a člověk čeká co se z toho vyvrbí. Druhá půle ale zvolní a zaměří se spíš na jednotlivé postavy. Al Pacino je jako vždy úžasný, Matthew McConaughey mu zdatně sekunduje a Rene Russo je ta rozumná v pozadí. Pokud chcete oddychovku, pusťte si první půlku. Čekal jsem asi něco kapánek jiného, ale nakonec jsem díky Al Pacinovi spokojen. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama o sázení ve sportu a o jeho kladech a záporech. V tomhle hazardu platí velmi jednoduché pravidlo, zkrátka jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Al Pacino zahrál mistrovsky jako vždy, koneckonců od něj se nic jiného nečeká. Matthewa McConaugheyho moc rád nemám, ale tady mi vůbec nevadil a roli zvládl docela poměrně slušně. Vše doplňuje půvab Rene Russo. Ale nejzajímavější na tomto snímku je sledovat vztah mezi Pacinem a McConaugheym, který se mění z jedné strany na druhou...... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)

Reklama

Reklama