Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (215)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tři je málo ne s ohledem k postiženým spoluobčanům, ale k připomenutí (nakopnutí) formou virtuální facky nám (ne)normálním, jak se má doopravdy žít a ne živořit. Bála jsem se, aby příběh nějak neujel nežádoucím směrem, ale nestalo se tak. Naopak parta milých prostoduchých opravdových lidiček se chovala přirozeně při zachování sebe sama, což převést do herectví musí být hodně těžké. Nevím, čím to je, ale bylo mi v jejich společnosti tak nějak lehčeji a velmi příjemně, což není nic nového, ale stejně se nejde nezamyslet nad tím, co (kdo) je vlastně DNESKA normální?! ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Tohle ničím nepřekvapuje, je to do puntíků nalité do všech klišé - počáteční problém - jeho řešní, katarze, osvícení, dojemný konec. Tvůrci se lekli dosti kontroverzního tématu a tak se z daného prostředí moc netěží, spíše se jedná o lehké naťukávání. Škoda, že těch vtipů tady moc není. Ale jako vata, na jeden večer to stačí, plus tak krásná bloncka v hlavní ženské roli. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Johnny je showman. Síce si viem v tejto roli predstaviť aj iných komikov, no práve on mi potvrdil, že dementa vie 'zahrať' aj on. Keď teda odhliadneme morálne zásady uťahovania si z postihnutých, dostaneme prvotriednu porciu humoru s naozaj dobrým záverom, síce klasika, ale ja mám klasiku rád. 75%. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Jediná věc, které mě na tomto snímku upoutala, bylo obsazení hlavního hrdiny. Že zrovna v komedii, která se točí okolo postižených dětí/lidí, se objeví staré (pardon za to slovo) prase Johnny Knoxville, jsem opravdu nečekala.. To je asi tak jediné, co mě zaujalo.. Děj mi přišel nudný už jen proto, že bylo jasné jak to dopadne, a hlavně trapný.. Nemluvě o tom, že předstírání postižení mi přišlo v některých scénách až nechutné(?) nemotální(?).. nevím jak to nazvat. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

A já si celý film říkal: ,,Kde jsem toho chlápka kruci viděl!" Pak jsem si vzpoměl na tu známou větu: HELLO I AM JOHNNY KNOXVILLE WELCOME TO JACKASS!! A tak trochu mě to sebralo:D Co se týče filmu tak námět měl skutečně něco do sebe a opravdu mě zaujal. A i když to mělo ten stejný americký komediální scénář (jako by všechny americké komedie byly natočeny stejně) Dalo se na to příjemně koukat. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)
  • Kreslený film, který Johnny Knoxville sleduje při povalováníí na gauči na začátku filmu, je seriál Family Guy, epizoda 3x3 "Mr. Griffin Goes to Washington", kterou napsal Ricky Blitt, scénárista tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama