Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

figliar 

všechny recenze uživatele

Tento vianočný film nie je úplne ideálna voľba na Štedrý večer. Podobne ako Láska nebeská či Šťastný Nový rok, dej utvára niekoľko nezávislých príbehov. Tie sú však trochu depresívnejšie, než je zvykom pri vianočnom filme. Divák si nestihne vytvoriť žiadny vzťah k postavám a celý film prehrmí ako búrka. Vyzdvihnúť však musím úlohu Robina Williamsa. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Tento film by měl možná dobrou myšlenku, ale scénář byl velmi slabý. Absolutně nedostatek dialogů a pokud nějaký byl, tak byl velmi pesimistický. Náhodné setkání čtyř lidi, kteří si v podstatě nemají co říci, protože má každý dost svých starostí a žije každý ve svým světě. I když ve filmu hrají 4 známé hvězdy, tak z tohoto smutného příběhu nedokázaly vykřesat žádnou jiskřičku, která by potěšila diváka svou vánoční atmosférou. Smutek, soucit, láska k bližnímu a pochopení pro jeho starost a bolest - to je tak asi ve zkratce obsah rádoby "vánočního filmu". ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Příběh mi připomínal stolní hru "Člověče, nezlob se". Desková hra s vánočními motivy. Figurky (herecky zvučných jmen) se vydávají na cestu New Yorkem, občas se náhodou potkají a postupně poznávají, jak respektovat jeden druhého, potažmo sám sebe. Zajímavý nápad, ovšem asi jsem se málo soustředil, takže mi roztříštěnost jednotlivých příběhů divácky nesedla. Když jsem se zorientoval v počínání nějaké postavy nebo se těšil na vystoupení nějakého herce, tak filmaři většinou odskočili do jiné části příběhu. Složitost vypravování je možná záměrná, podobně jako Rosina odpověď na otázku "Proč nemáte rádi Vánoce?" Zajímavý komentář: Damiel. ()

Freemantle 

všechny recenze uživatele

Dárek z lásky se dá obsahově popsat velmi stěží. V prvních pár momentech jsem se opravdu radostně zasmál, některé momenty mi přišly (docela) vtipné. Ale pak? Osobně nevím, kam bych snímek zařadil. Vánoční romantické drama o... o ničem? Ne, o ničem to rozhodně nebylo. Tento film je o něčem a o ničem. Nepochopitelná kombinace? Ano, to jistě je. Ovšem v tomto případě je tento, zdánlivě paradoxní a nesrozumitelný, výraz namístě. Po dobu sledování se mi hlavou honila myšlenka, že se scénarista a režisér snaží napodobit "Love Actually". Což samozřejmě nejde. Každý však musí posoudit sám. Dárek z lásky je tvořen kombinací následující formule: Vložte do hrnce flák (posmutnělé) romantiky, přidejte ještě více (promarněné) lásky, pořádně promíchejte a pak pomalu přidávejte kapku pochopení, odpuštění a návratů... Po hodině a půl budete zaručeně přejezeni, ale hlad se brzy vrátí! Hloupost? Možná... Tento film byl s největší pravděpodobností založen na dobré myšlence, ale chybí mu preciznost zpracování a dotažení do konce, u kterého bych měl hřejivý pocit u srdce. Všechny scény jsou příliš krátké a ničím nezaujmou. Většinu času se soustředí na rozdmýchání divákova citů, poukazování na problémy současné společnosti a nápravu činů. Scénář a vůbec celý snímek je brán seriózně, o tom žádná. Naopak se dle mého názoru stala kámenem úrazu jeho nedokonalá realizace a shrnutí tohoto tématu do velmi krátkých 96 minut. A kvalitu snímku nezachrání ani taková jména, jako P. Cruz nebo P. Walker ... Stručně řečeno, režisér a scénárista se snaží obeplout oceán. Bohužel na voru. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Romantické drama z období Vánoc, které prakticky vůbec nefunguje. 90 minut je na několik samostatných příběhů jednoduše málo. Každý pak má minimum prostoru a o hodně méně prostoru, než by bylo potřeba, abych si ty postavy nějak oblíbil nebo k nim alespoň cítil nějakou sympatii. Příběh Paula Walkera je sice nejlepší, ale na Lásku nebeskou, kterou by tenhle film chtěl být, se nechytá ani z rychlíku. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama