Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Z natáčení 5 - Eva Longoria
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Z natáčení 5 - Eva Longoria

Recenze (573)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaj. Úplně si nejsem jistý zda jsem viděl dostatek, abych mohl hodnotit, ale i kdyby ne, tak si ten odpad prostě nemohu odpustit. Kdysi jsem na to několikrát nechtěně přepnul a nestačil se divit, kam až lidská debilita může sahat. Podobné seriály nesnáším. Celé se to točí kolem sexu. A až si už každý zašuká s každým, tak jsou do seriálu implantovány nové postavy, aby veselé smilnění mohlo pokračovat. Až už ani tohle nezabere, tak se do seriálů nacpe tuna záhad pro udržení diváků, protože divák je tvor zvědavý. Zoufalé manželky je zkrátka seriál pro zoufalé diváky a hlavně zoufalé divačky. Trapné, nevtipné, nudné. Zkrátka k uzoufání. ODPAD! ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to seriál asi primárně pro ženy, takže ode mně je to spíše hodnocení "náhodného kolemjdoucího", který byl nucen shlédnout cca 8 dílů (nikoli v řadě za sebou). ... ... ... ... ... ... Ze začátku to bylo vtipné, pak už čím dál míň. Pokud to ze začátku vypadalo, že se seriál vyhne klasickému obsahu seriálů pro ženy (miluje ho, pak ne, on miluje jinou, co s tím... bla bla bla), tak i tohle nakonec tvoří kostru seriálu. Jedna hvězdička za občasné záblesky humoru. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude stereotypní feministický manifest, kde se kroužek protivných zakyslých ženštin láduje zmrzlinou a sprostě nadává na muže coby podřadný živočišný druh. Jsem příjemně překvapen. Jednak formou (filmová technologie, vizuální stylizace á la Stepfordské paničky, sunsetboulevardovský posmrtný komentář), druhak i samotným obsahem. Milé, vtipné, ironické, přijatelné. Ale i tak víc pro ženy, takže dál se dívat nebudu a tohle berte jako hodnocení prvních pěti či šesti dílů. 60% ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Seriál, který mne velmi překvapil, přijemně. Nečekal jsem toto od skoro vyhradně ,,ženského seriálu,,. Každá žena je krásná, jen občas to není vidět, protože jde oi krásu duševní a nejen tělesnou. Zde je krása těchto manželek a ostatních žen vykreslená dokonalé. Žadná krása není bez vády a i těm je dám velký prostor jako i někdy stejně zoufalým manželům a jiným partnerů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli se mě jenom dotkneš, porodím to dítě hned teď a utluču tě s ním." Mám pro strach uděláno, ale Zoufalek se trošku bojím. Proto jsem je vždy sledoval s nabitými kolty v rukou a s vytyčeným koridorem pro ústup, kdyby chtěly projít obrazovkou za mnou. Ovšem při dodržení těchto a dalších utajených bezpečnostních opatření, jsem se vždy dokázal s těmito potvůrkami pobavit. ()

Galerie (2 910)

Zajímavosti (75)

  • Dům, ve kterém bydlí Betty Applewhiteová (Alfre Woodard) se svou rodinou, se ve skutečnosti nachází na Mockingbird Lane 1313 a byl použit už pro natáčení seriálu The Munsters (od r. 1964). (HappySmile)
  • Andrea Bowen  (Julie Mayer) má ve skutečnosti blond vlasy. Tři roky si je musela barvit, aby měla vlasy tmavé jako její seriálová matka Susan Mayer (Teri Hatcher). (Tom Riddle)
  • Marcia Cross sa uchádzala pôvodne o rolu Mary Alice Young, nakoniec však dostala rolu Bree Van De Kamp. Nicollette Sheridan sa uchádzala o rolu Bree Van De Kamp, skončila však ako Edie Britt. (ladko)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama