Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

dawe04 

všechny recenze uživatele

Vesměs jednoduché a ničím zajímavé zápletky, které jsou jen mizivě propojené, což by ani tak nevadilo, kdyby někam vedly a byly zajímavé. Výtvarné zpracování i hudba rozhodně plus, celé to ale spíše připomíná nádhernou krabici, ve které je ještě nádhernější krabice a tak dále, dokud vám nezbyde prázdno a hromada nádherných, již viděných krabic... ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ten záver! Od scény s oknom; nič podobné som ešte nevidel. Keď sa to tak vezme, ani neviem, čo si o tom mám myslieť. Hodina a pol totálnej (a vtipnej) ujetosti, smerujúca k smutnému koncu? Smutnému dojemnému koncu, ktorý ma silu a dokáže vyvolať emócie (v závere sa dokonca dá hovoriť o katarzii)?Je obdivuhodné niečo také vôbec vymyslieť. Dostalo ma to, asi preto, že som čakal niečo úplne iné. Už len ten názov... a aj ten dáva zmysel. Divné, originálne a v určitých ohľadoch geniálne dielko, ktoré zákonite mohlo a muselo vzniknúť jedine v Ázii. Hodnotenie: 4+ ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

9/10 Pro me docela rehabilitace asijskeho filmu posledni doby. Stylyzace je to sice odpudiva - ty interiery vypadaji odpudive stejne jako kterykoli trendy casopis, ktery se lidem z panelaku snazi nastinit, jak si maji svuj pribytek upravit - takovou barevnost by si nechal udelat snad jenom Sobotka po predvolebnim knokautu. Jinak ale svezi vanek invence. Tedy az na zde nekolikrat trapne opakovanou vetu what´s your function in life? co drti Vinnie mezi zuby pri jakemkoli setkani se sikmikem. Palec vzhuru! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Survive Style 5+ je komedie nebo horor, ani nevím. Jedno vím určitě, nebavilo mě to od samého začátku až do úplného závěru. Pár scén sice dobrý, ale na mě moc barevné, přeplácené a občas s trapným humorem. Nedokážu nejspíš pochopit Japonský humor. Jelikož jsem čekal absolutně něco jiného, jsem silně zklamaný... 4/10 = 40% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Žena navracející se ze záhrobí za celý film neřekne ani jedno slovo. (cubajz)
  • Manželka hrdiny první povídky (Tadanobu Asano) je ve filmu zabita celkem 7krát. (cubajz)

Reklama

Reklama