Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (155)

Roper odpad!

všechny recenze uživatele

videl som asi 5 minut, ale staci mi to plnohodnotne na ohodnotenie... Hilton je obycajna zumpa, cudujem sa, ze nejaky distributor vobec povoli odvisielat taketo sracky... :-( tentokrtat Paríž stavila na krásky, ako Electra, ci Valance, co vlastne podnietilo aj moj 5 minutovy zazitok, ale ten clovek je uz totalne v riti, takze jej nepomoze ani Tom Hanks, ci Clark Gable ;-) ()

Ukko odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli tomuto filmu jsem změnil u několika mých hodnoceních jiné odpadní filmy na jednu hvězdičku. Upřímně, bylo mi jich v porovnání s touto sra*kou líto. Viděl jsem asi 30 minut filmu když jsem překlikával mezi reklamama. No, je málo filmů na světě, po kterých se budete chtít vyblít z podoby a tenhle je jednen z nich. Jestli existuje nespravedlnost na Zemi, tak je to Paris Hilton. ()

Reklama

marshmallow1 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, jde o klasickou trapnou americkou komedii, kde se neděje nic, co by nás u takových to filmů překvapilo. Já se ale snažím hodnotit film v té dané kategorii a už jsem viděla spoustu větších blbostí. Tady na tohle se dalo alespoň dívat. Mělo to hlavu a patu, příběh, různorodost, Paris byla tou nejlepší volbou, i přestože ji nemám ráda a ani se mi nelíbí. Takže v kategorií všech těchto amerických středoškolských krávovin, to nebylo zas tak hrozné, ne? :-) Jen by mě zajímalo, kolik lidí se na to teda dodívalo dokonce... ()

eskimak86 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto sa mi pri filme ešte nestalo. Prišlo mi z neho normálne nevoľno a chviľu trvalo než som to rozdýchal. Veď to bolo niečo neskutočné. Určite najhorší film aký som videl. Ani kvôli Paris sa to neoplatí pozrieť, pretože s pribúdajúcmi minútami je čoraz škaredšia a na konci sa človek len nechápavo čuduje, že ju niekto môže považovať za sexsymbol. ()

meopta odpad!

všechny recenze uživatele

DĚS :/ !!! Nevím, kde jsem vzala tu sílu dokoukat tento "film" do konce! Hloupé hlášky, stupidní pózy a Hilton s IQ tykve si opravdu zaslouží toto hodnocení. Asi jako většina přítomných jsem se na film ze zvědavosti podívala, a předem varuji každého, kdo bude mít nutkání přeci jenom tuto kravinu vidět...NAPROSTO ZBYTEČNÁ ZTRÁTA ČASU :( ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama