Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nový E.T. z toho nekouká, úplně špatné to ale překvapivě také není. Dětští hrdinové jsou v pohodě, triky nejsou nejhorší a nebýt otřesných fórků se zubní protézou, které vyloženě nesnáším, pár procent bych snad i přidal. Film se mi líbil víc než stejně starý (a stejně zaměřený – obojí je rodinným sci-fi dobrodružstvím) ÚTĚK NA HORU ČARODĚJNIC. II Scénář: Mark Burton, Adam F. Goldberg. 60% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dobré rodinné sci-fi. Fantastický matrixovský súboj - babka verzus zasran, obidvaja ovládaní mimozemšťanmi. :) UPDATE: po 14tich rokoch som si dal repete so svojou deväťročnou dcérkou a je to stále fajn snímok, zasmiali sme sa, pre rodinu to bolo akurát, škoda, že manželka s nami nechce pozerať vôbec ale vôbec nič, len to, čo sama chce. ()

Reklama

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Pro děti je tento film nesporně velká dobrodružná trestná výprava proti neslušným mimozemšťanům, kteří chtějí ovládnout planetu. Jako dobrodružná sci-fi rodinná komedie může pobavit, pokud se na ni ale podíváte okem dospělého diváka, který se sice chtěl pobavit, ale taky odpoutat od okolního světa a odreagovat, pravděpodobně narazíte. Dost fádní děj, ve kterém se děti chvilkama snaží tvářit jako dospělí a zachraňují planetu ryze dětskými prostředky je téma dost vlažné a nebýt několik docela dobrých triků (mimozemšťané byli docela pohlední) a několik skvěle provedených akcí (zvláště dálkové ovládání osob ve kterém excelovali Robert Hoffman jako Ricky a Doris Roberts jako babička, jejich společný souboj byl ohromně povedený) byl by to jen docela průměrný film. A koneckonců taky byl, ale neusnul jsem u něj, takže přece jen něco na něm zaujalo. Za víc než tři hvězdičky (a procentuálně trochu míň, než těch 50%) zcela určitě ale nestál ... ()

issoumaila 

všechny recenze uživatele

Keby mám byť ozaj objetívny a hodnotiť všetky aspekty filmu tak možno na 1*. No tuna je to rodinná komédia (dalo by sa povedať) so zelenými príšerkami, ktorá ma naozaj slušne pobavila.xD No i tak sa tu nachádza nespočetne veľa "hluchých" miest. Nudné pasáže, nelogické až infantilne poňaté dialógy a príšlo mi to viac pre deti ako pre dospelých.xD Ale povecme si. Dalo sa z tohoto projektu vyťažiť viac? Asi ani nie. Uprime teda svoj pohľad na jednotlivé scény s ovládačmi na ovládanie ľudí lebo to je jediná pozitína vec... Mne to stačilo...;) ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Zbožňuji pana Mazlíka.“ Veselá, bláznivá volovinka a obzvlášť, jako rozptýlení pro řachnutou holku, přímo super pobaveníčko(...bábina „jedlá“ zubní protéza, kung-fu chvaty). Mít tak ufounský ovladač na dospěláky, úžasný!! Ale, už z pohledu předvídavé samičky, radši ne. Ta pohroma, když by se takový přístroj dostal nápaditému dítěti do rukou…hrůza jen pomyslet. :-) Ricky rulezz! // „Podívej se na něj, vážně chceš, aby Ricky byl tvůj švára?! ...No, to né. Potom pročisti rodokmen!“ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)
  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)

Reklama

Reklama