Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před 17-ti lety si ve studentských dobách zašpásovali s krásnou Colette a pak se vydali každý po svém. Zbyla jim jen hezká vzpomínka, ale možná i problematický teeneger Scott, který se právě vydal kamsi do světa na zkušenou. Protože si nešťastná matka Colette neví rady, osloví oba potencionální otce o pomoc. A všechny to stojí dost práce a přemlouvání, než je všechno tak, jak má být... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Byla neděle, venku pršelo, tak jsem sednul k televizi a znuděný jsem se chystal podívat na tenhle film, jenž bych si za normálních okolností nepustil. A ta nuda stoupala čím déle jsem se na tuhle "komedii" díval. A nakonec jsem sice nechal poštenou televizi ajko kulisu a pustil jsem se raději do velkého uklidu bytu. Tohle je opravdu zbytečný film u kterého se nezasmějete, a solidně vás uspí. Takže radím všem tomuhle se oblouken vyhněte. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato má ten film víc jak na jednu hvězdičku. To bych ovšem nesměl vidět úžasný francouzský originál Otec a otec s výbornými Dépardieuem a Richardem - film, který miluju a tenhle americký remake mu nesahá ani po kotníky - spíše mě dost štval - nejvíc snad ty trapné exhibice mého oblíbeného Robina Williamse (snad jeho nejhorší výkon). ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické 1* špatný film i bez toho, abych to srovnával s původní francouzskou komedií. Navíc herecké výkony jsou hrozná slabota. Úplná zbytečnost - palec dolů a sand si ani tu jednu hvězdičku nezaslouží [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Američani na to šli jako vždycky, když dělají evropské remaky: vzali film, učesali ho, oholili, odchlupili, vypálili mu bradavice, vykastrovali ho, amputovali mu všechno, co trochu někam trčelo včetně nejzajímavějších momentů, pak ho posypali růžovým cukrem, naparfémovali, ovinuli mašlemi a kdo má na to koukat. Tímto způsobem naprosto zničili Brutální Nikitu, ale třebas i Tři muže a nemluvně a taky francouzskou předlohu tohoto filmu. Kdo jim to už konečně zakáže? ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Průměrný remake s jen několika opravdu dobrými vtipy.Ale co mě opravdu rozesmálo,byla Williamsova historka o jeho Ahoj doktore, ještě to nesplasklo a zpíval: "Ahoj doktore Joe, Mám prostatu oteklou, Myslím, že nefunguje tak, jako dřííííííív. Něco je v nepořádku, Tlačí mě něco v zadku..." ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama