Battlestar Galactica - Série 1 (2004) (série)
Michael RymerScénář:
Ronald D. MooreHudba:
Bear McCrearyHrají:
Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber, James Callis, Tricia Helfer, Grace Park, Michael Hogan, Aaron Douglas, Tahmoh Penikett, Kandyse McClure, Paul Campbell (více)VOD (1)
Napětí mezi Adamou a Laurou vybuchne, když se flotila připravuje na bitvu se Cylony. (SkyShowtime)
Tak k velkému skutečně došlo, protože tady se děj posunul dopředu opravdu neskutečně. Stalo se toho opravdu hodně, došlo k hodně zásadním zvratům, v napětí jsem byl úplně celou epizodu a navíc je zde znát, že v druhé sérii (nejspíš) dojde v ději k obratu o 180°. Navíc ta úplně závěrečná scéna a ten zvrat v ní mě totálně odrovnal a šokoval. Marně přemýšlím, jestli už mě někdy jiný zvrat tak moc šokoval jako tenhle, ale takových je opravdu minimum. Jsem hodně zvědavý, kam se to v druhé sérii posune dál, protože teď to slibuje skutečně hodně. Jinak naprosté nadšení, přesně jak jsem si přál. 5* ()
Photo © British Sky Broadcasting
- Ve chvíli, kdy Starbuck (Katee Sackhoff) prostřelí výlohu s Apollovým šípem, tak v záběru z pohledu kamery je za výlohou vidět člen štábu (nejspíš kameraman) v červeném tričku. (The_God)