Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Výborej film!!!! Fakt úžasná komedie, která stojí za to, aby jste si jí pustili!!! Kdo řiká, že se nezasmějete tak mi věřte, že kecá!!! Protože kdo má aspoň malinko vyvinutej smysl pro humor tak se u toho bude lámat jako debil :-)!! Skvělý herci i hudba + skvělý fórky a scény, navíc tohle téma mě neomrzí... Sklánim poklonu tomuhle filmu a moje bránice taky... Škoda jen tohohle mizernýho hodnocení tady... Ale doufam, že vás to neodradí od shlédnutí tohohle filmu .-) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie o dvou negrech, kteří si občas zahulí. Překážely mi ve filmu ty milostné románky, které byly naprosto zbytečné. První 2/3 stopáže nemají takřka chybu, ale bohužel ke konci docházel filmu očivdně dech a dokonce i nápady. Dobíhal už takřka na setrvačnost a závěrečná pařba, která jistě měla být tím nejlepším a nejvtipnějším byla ubohou nudou. Celkově to vidím na lepší 3*. ()

Reklama

Turiec odpad!

všechny recenze uživatele

To malo byť akože čo?! Neuveriteľná trápnosť, prabiedne "herecké" výkony a žiadny scenár. K tomu stupídne dialógy, alebo lepšie povedané zmes nesúvislých monológov. Český dabing je primerane blbý a aby bol chaos dokonalejší postavy v ňom majú veľmi podobné hlasy. Jedným slovom by sa dala kvalita filmu vyjadriť ako: otrasné. Je to naozaj "high". Tvorcovia totiž siahli na vrchol trápnosti, nechutností, primitívnosti a úbohosti. Film však nastoľuje aj dôležité otázky, ako napr.: "Prečo som to vôbec zapol?" ()

pjotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento paskvil je důkazem, že plátno snese vše. Ten film sám o sobě by byl v hodnocení tak na 1 - 2 hvězdy. Ve třetí třetině stopáže jsem jenom nevěřícně koukal, jak funky zhulení pařani, kteří bohužel nebyli ani trochu zhulení, chystají další epesní "joke" pro (ne)náročného diváka, a chystají se vykopat mrtvolu..., kterou také vykopají a pak s ní dělají věci, jež nelze normálním lidem popisovat...tohle nemá s vtipem společného vůbec nic, protože taková morbidita a zvrácenost může pobavit zase jen morbidního zvrácence a s hulením nemá, ale lautr nic společnýho. Po shlédnutí tu sračku dobře spláchněte. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Ja neviem, tieto tupé novodobé pokusy o blaxploitation idú nejak mimo mňa, proste nevidím nič zábavné na tom, že nigga je akože supercool a belosi sú všetci tupci alebo hejteri, huliť gres je fajn, to nepopieram, ale toto je zábava, kde musím byť fakt stoned aby som sa bavil. Cypress potešili, takisto ústredná dvojka, vtipy o pasákoch nula bodov. Víckrát ne, bratře. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)

Reklama

Reklama