Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

fummyk 

všechny recenze uživatele

Kdo hulí, ten umí je prostě mazec, nikdy jsem ji sice neviděl s originálním dabingem, ale doufám, že ten je ještě lepší než náš český - jestli to vůbec jde. Snad od založení čsfd jsem měl 4 hvězdy, včera i dnes jsem se na to podíval znova a musím dát za pět hvězdiček, protože podle mě si to zaslouží. "Ty jeden diskotékovej dinosaure" :D ()

pjotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento paskvil je důkazem, že plátno snese vše. Ten film sám o sobě by byl v hodnocení tak na 1 - 2 hvězdy. Ve třetí třetině stopáže jsem jenom nevěřícně koukal, jak funky zhulení pařani, kteří bohužel nebyli ani trochu zhulení, chystají další epesní "joke" pro (ne)náročného diváka, a chystají se vykopat mrtvolu..., kterou také vykopají a pak s ní dělají věci, jež nelze normálním lidem popisovat...tohle nemá s vtipem společného vůbec nic, protože taková morbidita a zvrácenost může pobavit zase jen morbidního zvrácence a s hulením nemá, ale lautr nic společnýho. Po shlédnutí tu sračku dobře spláchněte. ()

Reklama

drexik 

všechny recenze uživatele

A co Jamal je to hodnej kluk, že jo. Hodnej?! Zeptej se ho proč jsem minulej tejden odřekla pedikúru.... abych ho vyzvedla na fízlárně. ...Ale mami to ti lhali! Lhali! Našli u tebe přece trávu, nebo ne?! Nebyla moje! A podívej se co jsem našla u tebe v ložnici. Ale..Prosím tě mami, tohleto je lampa ... tady se to zapíná a vypíná ... Je to lampa. :D :D :D Best huličská komedie ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdo chodil na vejšku a celou jí propařil,může si připočíst ještě jednu *.Kdo má rád hip-hop a tomuto žánru oddaný životní styl,může si připočíst druhou *.Kdo hulí prostě jen tak,může si připočíst třetí * a ten,kdo splňuje všechny tři podmínky,může si připočíst i tu čtvrtou.Já zdaleka nesplňuju ani jednu,takže ta jedna * je za stupidnost,trapnost,nesmyslnost,ubohost,nudnost...neměl jsem dát odpad??? ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hlavní, co si z toho pamatuju, je to, že je to plný negerskejch móresů (mluva, hudba, gesta, ksichty, styl, hadry, negři). Taky je to plný trávy, přeplněný. Pro jistotu, abych předešel výtkám, že to je jen pro zhulence, jsem si před tím zahulil, abych měl tu správnou náladu. Věřim, že kdybych ju neměl, tak dávám odpad, ale takhle mě pár fórů pobavilo... Asi z toho plyne ponaučení: pokud nemáte stav, tak se na to snad ani nedivejte... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy se strhne hromadná rvačka na večírku v kostýmech, lze vidět prát se i bývalého šampiona organizace UFC, Chucka Liddella. (The Viper)
  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)

Reklama

Reklama