Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Shit 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to je koncipovaný pro mladší publikum, ale tak snad malý děti nejsou až zas tak retardovaný, aby nepoznali, že když se postava jmenuje Oťas a má mužskej hlas, tak že by neměla mít vemeno a neměla by vypadat jako kráva, ale tenhle film očividně tvořili jedinci, co si pod pojmem kráva představí flákotu na talíři a netuší, že by to mělo být ženskýho rodu, no ale budiž, nicméně i jinak to je celý dost pochybný úrovně, i když pominu, že ta nejzlejší postava se jmenuje Ríša a vypadá jak kojot Wilda a tak jediný co tohle zachraňuje od naprostýho pádu do žumpy mezi německý romantický skvosty z hor, je zábavnost a tu a tam vtipnost ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že k některým filmům už předem přistupuju s určitým předsudkem ale to překvapení tkví v tom, když se moje předsudky nenaplní. A to se stalo zde. Myslela jsem si, že to bude neforemná blbost s hnusnou animací a nulovými vtipy. Ta animace je opravdu slabá, přesně ten typ co nemám ráda. Blbost to sice je, ale s řadou povedených gagů. "Schůze, kde se vymyslí, kdo bude řídit schůzi? To uměj nejlíp naši poslanci. - A berou za to pěkný prachy." uznávám tenhle je trošku trapnější, co ví zvířata o politice, ale stejně se mi to líbilo. "Samolízacího vůdce nechci".........."Kdo je proti?" - myš: "Hlasuju, Vidíš mě?" Mlíko? No přece ten nejlepší chlast na každé párty. A v kterém filmu uvidíte krávu, osla, prase a slepice na motorce? Hmmm? Porod. Prase: "Zdá se, že to trošku bolí." "No to máš tedy dost pronikavý postřeh." "Promiň, nemůžu za to, že jsem čuně." ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +příběh, postavy, hudba, nápady tvůrců -animace některých postav, to jak ty zvířata vypadají, vlastně animace celkově trošku zaspala/// Ze začátku jsem hodně kroutil hlavou, jak si tvůrci mohli dovolit vytvořit něco takového. Ale ono je to ve výsledku hodně zábavné a netradiční a musím říct, že se tu najde několik (a to je malé číslo), no spíše hodně malích fórků. Hlavně akčnější závěr graduje. Celkově je to děsněj úlet a težko soudit, jestli to není vhodnější spíš pro dospělé. Příjde mi, že děti by nemuseli všechno správně pochopit. Já se ovšem bavil./// Celkem 73%/// ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Totálny prototyp príkladu na nudu a rozporuplnosť. Rozprávka je na jednej strane určená vizuálom pre najmenších (štylizácia grafiky a celkovej animácie, nelogičnosti, že býk má vemeno atď.), ale na druhej strane svojim príbehom, riešeními problémami a celkovým spracovaním sa blíži viac k násťročným a starším, naši najmenší to nepochopia... Inak nuda... Bohužiaľ. ()

hrabě_olaf 

všechny recenze uživatele

Americký pohled na to, jak najít sebe sama a přitom se trochu pobavit, aneb další 3D moralizující nuda. Animace se trochu podobá Wallace a Gromitovi (ale opravdu jen trochu), zvířata se chovají jako rozumující lidé, padouši a hodní (příp. napravení) jsou předem dáni. Do toho všeho zní ryčná hudba, zvířata pášou neplechu a lidští zástupci jsou „natahováni“ hrdiny. Abych jen neshazoval, pár fórků se tam najde – třeba ten po honičce autem. Co dál? Toť vše… S bídou - 25% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)

Reklama

Reklama